Lunch bij Swijnenburg

Culinair genieten op een bijzondere plek!

Heeft u iets te vieren? Vier het met een uitgebreide lunch! Bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal geniet u van een culinaire lunch op een bijzondere plek. Wij denken graag met u mee over een programma dat perfect bij jou pas! Een uitgebreide gezeten lunch, een sharing lunch of een walking lunch? Binnen of wellicht bij mooi weer buiten? Of pakt u extra uit met een muzikaal walking lunch? Uw gezelschap krijgt alleen het allerbeste!

Onze culinaire mogelijkheden

Onder leiding van Chef Kevin Mewe wordt gestreefd naar perfectie in kwaliteit. Er wordt gekookt met dagverse, lokale producten en hoogwaardige ingrediënten. Groente, fruit en kruiden worden geoogst uit de moestuin gelegen op het kasteelterrein van Buitenplaats Amerongen en spelen hierbij een belangrijke rol. En dat proeft u.

Gezeten lunch
Wij verwennen uw gezelschap graag tijdens een gezeten lunch. De gerechten die geserveerd worden zijn seizoensgebonden en kunnen wij uitbreiden of aanpassen naar aanleiding van uw wensen. Natuurlijk eet uw gezelschap aan een prachtig gedekte tafel met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te lunchen.

Sharing dinner
Wilt u van al onze culinaire gerechten proeven? Wellicht is een sharing lunch dan wel iets voor u en uw gezelschap. Bij shared lunch kunt u namelijk van alles wat proeven en dit is het perfecte concept voor een informele lunch met uw vrienden en familie. Laat u culinair verrassen!

Walking lunch
Wilt u met uw gezelschap in informele sfeer genieten van een culinaire smaakbeleving? Tijdens een walking lunch worden alle gangen gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend genuttigd kunnen worden. Een walking lunch biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer samen te genieten en met iedereen een praatje te maken.

Lunch met mini-concert
Alle gasten worden ontvangen om een mini-concert bij te wonen, dat wij bij mooi weer in de tuinen programmeren. Nadat u en uw gezelschap van dit muzikale intermezzo hebben genoten worden jullie uitgenodigd voor een warme lunch die, zoals u van ons gewend bent, op culinair niveau geserveerd wordt. Uiteraard kunnen wij het programma aanpassen op uw wensen!

Wij ontzorgen u
Geniet van een heerlijk diner, de prachtige locatie en omgeving maar ook van de service die Swijnenburg biedt. Wij regelen verder alles tot in de finesses. We ontmoeten u graag persoonlijk bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel.

Locaties

De seizoensgebonden gerechten worden met liefde en passie bereid en geserveerd tijdens jouw lunch op Buitenplaats Amerongen. De historische gebouwen en de prachtige tuinen bieden diverse mogelijkheden voor een lunch binnen of buiten met een groot of klein gezelschap.  

Privé feest op Buitenplaats Amerongen
Bij het organiseren van een evenement, bieden we naast de locatie ook catering aan, waarbij culinaire gerechten van hoge kwaliteit worden geserveerd.

Op Buitenplaats Sparrendaal kunnen u en uw gezelschap samen komen om iets te vieren onder het genot van culinaire gerechten en een drankje. Het landhuis heeft een prachtig decor en zorgt gelijk voor een gezellige sfeer tijdens uw lunch 

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal

Wilt u met een klein of groot gezelschap genieten van culinaire gerechten tijdens een sharing lunch of een mini-concert? In Huis Scherpenzeel kunnen de verschillende ruimtes samengevoegd worden voor een groot diner of apart gebruikt worden voor een intiem diner.  

Privé feest op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp