Familiedag, privefeest

Privé feesten

Feesten in stijl!

Heeft u een huwelijksjubileum in de planning of bent u op zoek naar een privé feestlocatie centraal gelegen in het land voor bijvoorbeeld een familiefeest, verjaardagsfeest of een andere feestelijke gelegenheid? Kom dan eens langs op een van onze locaties: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel.

Privé feest
Op onze prachtige locaties Buitenplaats Amerongen,  Buitenplaats Sparrendaal gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug & Huis Scherpenzeel gelegen in de Gelderse Vallei, leggen wij u en uw gasten als privé feest locatie in de watten.

Onze mogelijkheden
Met een klein of groot gezelschap. Met een feestelijke high tea of lunch, een aangeklede middagborrel, een intiem diner, of met een uitbundige feestavond voor al uw familie en vrienden. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Wij helpen graag uw wensen om te zetten naar een origineel programma dat naadloos bij u past. Op de dag zelf kan u een uitstekende professionele verzorging van uw gezelschap verwachten. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten!

Wij ontzorgen u
Geniet van het feest, de prachtige locatie en omgeving maar ook van de service die Swijnenburg biedt. Wij regelen verder alles tot in de finesses. Op Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel heeft u het gehele landhuis voor uzelf wanneer u op één van deze locaties uw privéfeest organiseert!

We ontmoeten u graag persoonlijk bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel.

Locaties

Op het prachtige landgoed van Buitenplaats Amerongen bevinden zich verschillende historische panden die uitermate geschikt zijn voor intiem diner of een spetterend privé feest! Graag bespreken we de mogelijkheden en nemen we uw wensen mee in het maken van een passend programma die perfect die bij u en uw gelegenheid past. 

Privé feest op Buitenplaats Amerongen
Dit stel is 50 jaar geleden in het gemeentehuis van Driebergen getrouwd. Nu hebben ze in het huidige Buitenplaats Sparrendaal hun jubileum gevierd

Buitenplaats Sparrendaal is uitermate geschikt voor het vieren van bijzondere gelegenheden. Heeft u iets te vieren? Ons prachtige landhuis, centraal gelegen in het land, is op de dag exclusief beschikbaar voor u en uw gezelschap. De verschillende ruimtes vormen een prachtig decor voor uw jubileum, verjaardag, babyshower of andere speciale gebeurtenis.  

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal

Het intieme kasteel dat al sinds de 16e eeuw in het dorpje Scherpenzeel staat, is de ideale locatie voor het houden van een privéfeest. We bespreken graag uw wensen en zetten dit om in een passend programma, zodat u en uw gezelschap alleen maar hoeven te genieten. 

Privé feest op Huis Scherpenzeel
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp