De trouwpakken trends van 2023

Wordt 2023 het jaar van jullie grote dag? Gefeliciteerd! Dan is het nu het perfecte moment om je eens te laten inspireren door de nieuwste trouwpakken trends. Wat ga jij als bruidegom dragen op jullie bruiloft? Wat is er op dit moment helemaal hip en waar voel jij je prettig bij? En ook niet onbelangrijk: welk trouwpak past mooi bij de jurk van je aanstaande?

Traditioneel trouwpak

De traditionele look voor de bruidegom zal in 2023 niet uit de trouwwereld verdwijnen. Modern in een klassiek jasje komt weer helemaal terug. Denk aan strak gesneden pakken in klassieke tinten zoals zwart, marineblauw of donkergrijs. Subtiel, maar met impact door de nette uitstraling. En… ook nog eens lekker praktisch. Want met een meer casual overhemd, draag jij dit trouwpak ook na de trouwdag nog prima.  

Trouwpak in een roestkleur

Vorig jaar zagen we al dat steeds meer bruidegoms naast het traditionele grijs, zwart en blauw kozen voor verschillende tinten trouwpakken, zoals bordeauxrood of groen. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop en voert roest de boventoon. Roest is een van de kleurtinten van dit moment en ontpopt zich ook als een van dé trouwpakkentrends voor 2023. 

Beige en aardetinten staan iedere bruidegom goed

Bruintinten saai? Dát dachten we niet. Of het nu zandkleur is of juist bruin, beige of nude. Voor iedereen is er een aardetint die verrassend goed staat. Of het nu richting een koudere beige-grijstint gaat of juist een warmere bruintint.

Casual en comfortabel: mix & match trouwkleding

Steeds meer bruiloften worden minder formeel ingestoken. Niks verplichte recepties, we gaan direct na het tekenen voor happy hour om de grote dag te vieren. De trouwkleding mag dan ook prima wat meer casual chic – of persoonlijk zijn. Bijvoorbeeld een mooie chino met een jasje en overhemd. Kan je ook goed na jullie trouwdag nog dragen.  

Trouwpak met vervaagde en gemêleerde kleuren  

Ga jij toch liever voor een neutrale kleur? Geen zorgen, want vervaagde en gemêleerde kleuren gaan het ook goed doen in 2023. Net zo zacht als pastel, maar dan met een vintage tintje. Linnen stoffen zijn heerlijk luchtig en vormen met de zachte tinten het perfecte trouwpak voor de zomer. Wel goed om vooraf even met jouw partner af te stemmen welke tint wel of niet gewenst is! Je kunt het maar overlegd/gecheckt? hebben toch? 

Trouwpak op maat

Een trouwpakken trend van 2023 waar wij erg blij van worden: een trouwpak op maat. Met zelfgekozen materialen, kleuren en printjes creëer je een origineel trouwpak. Een trouwpak op maat is ook nog eens ontzettend waardevol om te hebben, want je kunt het na je bruiloft nog vaak genoeg dragen. Het pak is namelijk helemaal gemaakt op basis van jouw wensen en maten: echt uniek dus. 

 Wij snappen dat deze dag één van de belangrijkste dagen uit jullie leven is. Daarom denken wij graag mee over de invulling van jullie huwelijksdag! Op onze trouwlocaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel & Buitenplaats Sparrendaal bieden we alle ruimte voor verschillende bruiloften. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten!  

Elkaars handen vasthouden is een intiem moment en verbinding, prachtig op ook voor trouwfoto's op jullie bruiloft
buiteplaats Sparrendaal heeft naast een prachtig gebouw ook een bijzondere tuin. Vooral in het voorjaar is deze haag helemaal groen, wat zorgt voor prachtige trouwfoto's
Team Swijnenburg Sales Whatsapp