Just Married! Er zijn verchillende manieren om je bruiloft te verlaten, zo ook met een auto. Perfect voor op een evenementenlocatie als Buitenplaats Amerongen

Jullie gaan trouwen op Buitenplaats Amerongen!

De voorbereidingen voor jullie grote dag kunnen nu echt beginnen… Een super leuke tijd!
En om deze tijd voor jullie nog makkelijker (en dus leuker) te maken hebben we handige informatie op een rij gezet. Ook de informatie voor jullie ceremoniemeesters kunnen jullie hier vinden. Denk bijvoorbeeld aan een routebeschrijving, onze huisregels en overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

We wensen jullie veel plezier met de voorbereidingen! Mochten we jullie ergens mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Handige informatie & tips

Plattegrond Buitenplaats Amerongen

Op Buitenplaats Amerongen liggen onze panden verspreid over het kasteelterrein die allemaal in verbinding staan met de prachtige oprijlaan en omringde natuur. Bekijk hier de plattegrond zodat jullie hele dag overzichtelijk kan plaatsvinden.

Plattegrond Buitenplaats Amerongen
Tafelschikking Koetshuis

Hebben jullie gekozen voor een gezeten huwelijksdiner? Dan is het prettig als iedereen weet waar hij mag zitten. Verder is het ook voor de bediening fijn om te weten waar de gasten met een dieetwens zitten, zodat de aangepaste gerechten op de juiste plek uitgeserveerd worden.

Tafelschikking maken Koetshuis
Tafelschikking Poortgebouw

Hebben jullie gekozen voor een gezeten huwelijksdiner op de Hooizolder van het Poortgebouw? Ook dan is het natuurlijk prettig als iedereen weet waar hij mag zitten.

Tafelschikking maken Poortgebouw
De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden
Handige informatie voor jullie ceremoniemeesters

Alle puntjes op de i… Hier lees je onze tips voor de ceremoniemeesters, zodat we samen van jullie dag een onvergetelijke dag maken!

Informatie ceremoniemeesters
Allergieën of intoleranties

Wij vinden de gezondheid van jullie gasten belangrijk. Daarom ontvangen we graag informatie over allergieën of intoleranties, waarvoor we een alternatief zullen verzorgen. We ontvangen deze informatie graag via onderstaand Excel document, uiterlijk 2 weken voor jullie grote dag (tegelijk met het definitieve gastenaantal per onderdeel, evenals de tafelschikking). 

Allergieën en intoleranties opgeven
Preferred partners

Samen met onze partners willen we jullie ontzorgen! We hebben een uitgebreid aanbod aan partners die jullie bruiloft tot een perfecte dag maken. Van bruidstaarten, entertainment, styling, decoratie, bruidsfotografie tot de juiste weddingplanner, trouwambtenaar en ceremoniespreker. 

Onze preferred partners
Diner voor avondgasten

Op zoek naar tips voor jullie avondgasten om hun avond goed te beginnen, vlakbij jullie trouwlocatie? Groepen zijn meer dan welkom bij LIZ Restobar, gevestigd in de voormalige paardenstallen op Buitenplaats Amerongen. We ontvangen jullie gezelschap graag in onze sfeervolle wijnkamer (tot 10 personen) of chefstable met uitzicht op de keuken (tot 20 personen).

Gezelschappen bij LIZ Restobar
Veelgestelde vragen

Hier vinden jullie alle veelgestelde vragen rondom de voorbereidingen van jullie bruiloft op een rij. Mocht jullie vraag er niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor jullie én jullie vragen klaar! Samen maken we er een onvergetelijke dag van én daar hoort een goede voorbereiding bij.

FAQ
Team Swijnenburg Sales Whatsapp