Jullie gaan trouwen op Buitenplaats Sparrendaal!

De voorbereidingen voor jullie grote dag kunnen nu echt beginnen… Een super leuke tijd!
En om deze tijd voor jullie nog makkelijker (en dus leuker) te maken hebben we handige informatie op een rij gezet. Ook de informatie voor jullie ceremoniemeesters kunnen jullie hier vinden. Denk bijvoorbeeld aan een routebeschrijving, onze huisregels en overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

We wensen jullie veel plezier met de voorbereidingen! Mochten we jullie ergens mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Handige informatie & tips

Plattegronden

Het landhuis van Buitenplaats Sparrendaal staat midden op het landgoed met de prachtige oprijlaan en omringde natuur. Bekijk hier de plattegrond zodat jullie hele dag overzichtelijk kan plaatsvinden.

Plattegrond Buitenplaats Sparrendaal
Tafelschikking

Hebben jullie gekozen voor een gezeten huwelijksdiner? Dan is het prettig als iedereen weet waar hij mag zitten. Verder is het ook voor de bediening fijn om te weten waar de gasten met een dieetwens zitten, zodat de aangepaste gerechten op de juiste plek uitgeserveerd worden.

Tafelschikking maken
Handige informatie voor jullie ceremoniemeesters

Alle puntjes op de i… Hier lees je onze tips voor de ceremoniemeesters, zodat we samen van jullie dag een onvergetelijke dag maken!

Informatie ceremoniemeesters
Allergieën of intoleranties

Wij vinden de gezondheid van jullie gasten belangrijk. Daarom ontvangen we graag informatie over allergieën of intoleranties, waarvoor we een alternatief zullen verzorgen. We ontvangen deze informatie graag via onderstaand Excel document, uiterlijk 2 weken voor jullie grote dag (tegelijk met het definitieve gastenaantal per onderdeel, evenals de tafelschikking). 

Allergieën en intoleranties opgeven
Preferred partners

Samen met onze partners willen we jullie ontzorgen! We hebben een uitgebreid aanbod aan partners die jullie bruiloft tot een perfecte dag maken. Van bruidstaarten, entertainment, styling, decoratie, bruidsfotografie tot de juiste weddingplanner, trouwambtenaar en ceremoniespreker. 

Onze preferred partners
Veelgestelde vragen

Hier vinden jullie alle veelgestelde vragen rondom de voorbereidingen van jullie bruiloft op een rij. Mocht jullie vraag er niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor jullie én jullie vragen klaar! Samen maken we er een onvergetelijke dag van én daar hoort een goede voorbereiding bij.

FAQ
Whatsapp