Buiten trouwen wordt steeds populairder en is ook gemakkelijker omdat je locatie al is aangekleed met natuur. Het enige wat tegen kan zitten is het weer.

Bart & Bo

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Veel bruidsparen hopen natuurlijk op een stralende, blauwe hemel en een lekker temperatuurtje. Mooi voor de foto’s en bovendien: buiten trouwen is helemaal hip!

Dat was ook de gedachte van Bart en Bo. Met een sfeervolle, zomerse bruiloft in gedachten vielen zij voor Buitenplaats Amerongen: “We werden op slag verliefd op het totaalplaatje. De variatie tussen de hippe bijgebouwen en de tuin met alle prachtige bloemen: de ideale locatie voor onze ceremonie!” Bart en Bo namen voor de trouwceremonie met hun gezelschap plaats in de tuin, met uitzicht op de bossen. Met romantische lampionnen in de bomen, Perzische tapijtjes op het gras en bloemen in overvloed was de zomer overal te zien, voelen en ruiken.

Niets is mooier dan natuur en dat is terug te zien in de historische tuinen van buitenplaats amerongen
Samen de liefde delen, dat is waar het om draait bij een bruiloft. En dat is ook zeker terug te zien op deze foto.
Samen tafelen bij een bruiloft is een gezellig moment waar je echt even aandacht hebt voor de gasten.
Een feest is een leuke manier om jullie trouwdag mee af te sluiten en zorgt voor spontane trouwfoto's omdat jullie dansen en dus niet letten op de camera
Bloemen zijn een prachtig element om je trouwlocatie mee te decoreren

Bo: “Voor de borrel en het diner verplaatsten we ons naar het Poortgebouw. Oh! Aan het einde van de dag genoten de mannen nog van een speciaalbiertje in de tuin en hebben we uiteindelijk met zijn allen gefeest in het Koetshuis. En dat allemaal op één locatie!”

De mogelijkheid om naar mooie binnenruimtes te kunnen verplaatsen wanneer dit nodig zou zijn, gaven voor Bart en Bo de doorslag om te kiezen voor Landgoed Amerongen. Je weet het in Nederland immers maar nooit.

Bart en Bo hebben hun dag uiteindelijk door mogen brengen zonder ook maar één druppeltje regen en kijken terug op een fantastische dag: “De sfeer die deze locatie met zich meebrengt is ongekend. Voor zowel een binnen- als een buitenbruiloft biedt Buitenplaats Amerongen meerdere plekken.”

De gehele dag verliep in een ontspannen sfeer, iets dat het stel ook graag terug wilde zien tijdens het diner. “We wilden heel graag een rustige sfeer tijdens het avondeten. Gewoon even een casual momentje, waarbij iedereen de kans kreeg om met elkaar te kletsen. De voorgerechtjes werden geserveerd op het terras van het Poortgebouw aan het eind van de borrel en pas daarna verplaatsten we ons naar binnen.” Voor het hoofdgerecht, dat bestond uit kabeljauw en scharrelkip, nam iedereen plaats aan de twee lange tafels op de zolder. “We kozen voor kleine voorgerechtjes als coquilles en taartjes van ossenhaas en sloten het diner af met verse aardbeien, om vervolgens met de voetjes van de vloer te gaan gedurende het feest!”

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp