Huwelijksdiner

Het diner is hét moment van jullie trouwdag voor een ontspannen samenzijn met familie en vrienden. Het huwelijksdiner kan onderdeel zijn van een heel dagprogramma, maar misschien kiezen jullie er wel voor om alleen een ceremonie en een intiem diner te houden. Of het nu een gezeten diner is met mooie speeches, een sharing dinner in de tuinen aan lange tafels, een walking dinner met kleine gerechtjes, of een diner dansant: jullie bruidsgezelschap krijgt alleen het allerbeste! En het allerbeste komt van Restaurant Bentinck, die verantwoordelijk is voor de culinaire invulling van jullie huwelijksdag. 

Huwelijksdiner: Gezeten diner
Wij verwennen jullie feestgezelschap graag met een 3- of 4-gangen menu met bijpassende wijnen. Het menu is seizoensgebonden en kunnen wij naar wens uitbreiden met een kaasgerechtje, spoom en heerlijke amuses. Natuurlijk eet het hele feestgezelschap aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer kunnen wij de tafels buiten dekken. 

Huwelijksdiner: dinerbuffet, walking dinner of barbecue
Geen zin om te blijven zitten op de mooiste dag van jullie leven? Dan is een buffet of walking dinner een uitstekend idee! Terwijl jullie samen met de gasten genieten van muziek, goede gesprekken of het zonnetje, serveren wij heerlijke kleine gerechtjes. In het voorjaar en de zomer is een barbecue uit onze buitenkeuken of de big green egg een goede keuze, waarbij onze koks de gerechten live voor jullie grillen. 

Huwelijksdiner: Chef’s Table
Voor gezelschappen tot 20 personen hebben wij een bijzondere dinermogelijkheid: neem plaats aan de spectaculaire Chef’s table op de vide van Restaurant Bentinck. Jullie dineren in een afgescheiden ruimte die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand van plafond tot vloer. Vanaf deze tafel hebben jullie direct uitzicht op de keuken. 

Hoe gezellig is het om met zijn allen te dineren en te vieren dat jullie vandaag trouwen!

Dieetwensen
Vanzelfsprekend houden wij rekening met al jullie gasten. Wij bespreken naar aanloop van jullie feest welke dieetwensen er zijn en serveren graag alternatieve gerechten voor vegetariërs of andere genodigden met een speciaal dieet. 

Maatwerk
Deze culinaire mogelijkheden zijn slechts een greep uit de manieren waarop we jullie trouwdag kunnen voorzien van eten en drinken. We kunnen nog veel meer creëren op culinair gebied. We informeren jullie er graag over!

Locaties

In de buurt van Utrecht ligt Buitenplaats Amerongen. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote bruiloften. Het Poortgebouw en het Koetshuis lenen zich beiden perfect voor een huwelijksdiner. En met mooi weer kunnen we de tafels voor jullie dekken op een van onze terrassen met prachtig uitzicht.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal, gelegen in Driebergen-Rijsenburg, is een prachtig landhuis waar jullie hele huwelijksdag uitbundig gevierd kan worden. Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen die ter beschikking staat voor jullie en jullie gezelschap. Op het terras is het goed toeven en kan bij mooi weer gebruikt worden voor jullie huwelijksdiner.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

In de Gelderse Vallei ligt het historische landhuis, Huis Scherpenzeel. Het kasteel wordt omgeven door een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een gazon. In het kasteel kunnen jullie je gehele huwelijksdag vieren. En daar hoort natuurlijk ook een uitgebreid huwelijksdiner bij dat we graag voor jullie verzorgen.

Trouwen in Huis Scherpenzeel
We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp