De zomer is de populairste periode om te trouwen door het mooie meer, maar ook de winter brengt haar charmes mee

Dionne & Mark

Het weer in Nederland is zo onzeker dat je maar beter in de winter kunt trouwen en een locatie kunt zoeken die binnen op zijn allermooist is. Dat was de gedachte van Dionne en Mark, die in december 2017 trouwden op Buitenplaats Sparrendaal. En wat een toeval: dit bruidspaar trouwde op een stralende, zonnige dag… met sneeuw!

De grote dag van Dionne en Mark begon in de ochtend met een brunch met de daggasten in hun woonplaats Bleiswijk. Tegen elf uur in de ochtend arriveerde het bruidspaar op onze buitenplaats voor een lange, prachtige fotosessie. De ceremonie vond plaats in de Grote Salon, met uitzicht op de besneeuwde parktuin. Aansluitend was er een kleine receptie en daarna trok het bruidsgezelschap naar boven voor een toost met taart en Champagne. Mark: “Toen zijn we weer naar buiten gegaan, want toen was het fantastisch weer om in de sneeuw foto’s te maken met onze vrienden.”

Dit prachtige bruidspaar sluiten hun trouwdag feestelijk af.
Omdat het in de winter eerder donker wordt, kan je veel uniekere foto's maken. Met sterretjes een hart maken ziet er namelijk niet zo uit in de zomer
Deze bruidstaart wordt ook wel canvascake of waterverf genoemd. Dit is goed te zien in de derde laag van de taart
Wanneer je kiest voor een winterbruiloft, krijg je uniekere foto's, omdat het populairste trouwseizoen in de zomer valt.
Geef je winterbruiloft leuke decoratie zoals een kerstboom

Vooral voor Mark, die zelf in de horeca heeft gewerkt, was het huwelijksdiner een belangrijk moment. Het bruidspaar en hun gasten genoten van een uitgebreid diner met amuse, 3 gangen en luxe wijnen. Mark: “Van tevoren hadden we een proefdiner gehad bij Restaurant Bentinck in Amerongen, dus dat was allemaal goed verzorgd.”

Tijdens het zeer geslaagde diner vertrok een touringcar met avondgasten vanuit Bleiswijk richting Driebergen-Zeist. Mark en Dionne wilden immers wel graag trouwen op een bijzondere locatie buiten de regio Rotterdam, waar nog niemand van hun vrienden was geweest; daar hoefden de gasten zeker niet onder te lijden: “Nu was iedereen tegelijkertijd binnen en niemand hoefde erop te letten wie er terug moest rijden.”

Het feest in de avond vond plaats in de Grote Salon en de Bar. Mark: “Wel ideaal, al die verschillende kamers. Zo hadden we er nooit last van als ergens anders een ruimte werd klaargemaakt voor een ander onderdeel.” De exclusiviteit om het prachtige pand voor jezelf te hebben beviel het bruidspaar ook erg goed.

Mark en Dionne kijken tevreden terug op de service en ondersteuning van de medewerkers van Swijnenburg. Van de voorbereidingen met Vincent tot de deskundige leiding van gastvrouw Roxanne op de dag zelf (“Alles wat gezien moest worden, werd door haar gezien”). En van de oplettendheid bij dieetwensen van de gasten tot de gouden tip van Peter-Paul Swijnenburg om na Buitenplaats Amerongen ook eens Buitenplaats Sparrendaal te bezoeken: iedereen heeft fantastisch meegedacht en gewerkt om er een geweldige dag van te maken.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp