In mei 2019 organiseerden Swijnenburg en Straight Line Leadership samen het evenement "Horecaleiders" in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen

Straight Line Leadership

Op 6 mei organiseerden Straight-Line Leadership International en Swijnenburg samen het event ‘Horecaleiders’ op Buitenplaats Amerongen. 25 vooraanstaande horecaondernemers waren aanwezig voor een kennismaking met Straight-Line Leadership onder leiding van coaches Tommy Kruizinga en Johan van der Put. Kruizinga: “Tijdens zo’n event bieden we een kijkje in Straight-Line Leadership, dat gaat over hoe je als ondernemer van waarde bent voor je cliënten, je personeel en je leveranciers.”

Wij ontvingen de horecaleiders van vandaag de dag in het Koetshuis. Kruizinga: “Het was een perfecte ontvangst. Als je aan komt lopen over de oprijlaan is er meteen een mooie ambiance. Dat is een statement voor de gasten die naar de lezing komen. Er stond een gastheer klaar, er was een garderobe, naamkaartjes voor de gasten en iedereen kreeg een drankje.”

Tijdens twee sessies werden de horecaleiders meegenomen in belangrijke Straight-Line thema’s. Kruizinga: “De eerste sessie behandelde de context. Confronteer jezelf als ondernemer: ben ik gekomen voor entertainment of informatie, of wil ik daadwerkelijk return of investment eruit halen? Wat pak ik en wat kan ik uitvoeren? We creëren zo bewustwording bij de ondernemers.” Na een korte pauze met een drankje namen de ondernemers weer plaats voor een sessie over hun rol in het netwerk van mensen dat je als ondernemer om je heen hebt. Medewerkers, klanten, leveranciers en zelfs familie. Kruizinga: “Zij zijn wandelende conversaties en die conversaties wil je managen en sturen om je bedrijf te laten groeien of beter te laten draaien.”

De organisatie van het evenement was bij ons in goede handen, aldus Kruizinga: “Het was allemaal heel goed verzorgd. Alles lag klaar voor de sessies en er was een goede zaalopstelling gemaakt. De medewerkers van Swijnenburg zagen er netjes uit en waren aanwezig en oprecht.”

Straight Line Leadership en Swijnenburg organiseerden samen het evenement horecaleiders op Buitenplaats Amerongen om ondernemers meer te leren over de horeca.
Tijdens het zakelijke evenement horecaleiders van Swijnenburg en Straigt Line Leadership leren de organisaties ondernemers hoe ze hun horeca draaiende kunnen houden
Op het terras van het koetshuis op het landgoed van kasteel amerongen op de utrechtse heuvelrug, kan je genieten van het prachtige uitzicht die het landgoed te bieden heeft.
Op het terras van Restaurant Bentinck kan je heerlijk genieten van culinair eten op hoog niveau met uitzicht over de historische panden van Buitenplaats en Kasteel Amerongen
Naast dat het koesthuis alleen een prachtig pand is, dient ook het grote terras als vergaderruimte, om om even pauze te houden na een lange vergadering.

Na afloop van de lezingen kwamen de ondernemers en coaches bij elkaar voor een netwerkborrel, onder het genot van hapjes en drankjes. De sfeer en uitstraling van Buitenplaats Amerongen zorgden, in combinatie met de inspirerende sessies van Straight-Line Leadership, voor een bijzonder geslaagde dag. Kruizinga: “We huren vaak locaties voor onze events, maar een plek als deze pakt toch anders. De Buitenplaats is een toffe omgeving en dat voel je in de algehele beleving op zo’n dag.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp