Ontzorgen

Samen met onze partners willen we jullie ontzorgen! We hebben een uitgebreid aanbod aan partners die jullie bruiloft tot een perfecte dag maken. Van bruidstaarten, entertainment, styling, decoratie, bruidsfotografie tot de juiste weddingplanner, trouwambtenaar en ceremoniespreker. Daarnaast hebben we ook diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van onze locaties voor jullie verzameld. 

Onze partners

Bruidstaart

Op zoek naar de ideale bruidstaart? Wij werken samen verschillende patisserieën die jullie graag verder helpen in het maken van de perfecte taart voor jullie bruiloft.

Bruidstaart
Entertainment

Wij werken samen met verschillende bedrijven in entertainment die de perfecte muziek op ieder moment van de dag verzorgen.

Entertainment
Styling & Decoratie

Onze partners kennen onze locaties door en door en weten als geen ander hoe je de locatie mooi kan aankleden in de stijl van jullie bruiloft. Ze zullen jullie wensen leidend laten zijn om de decoratie zo persoonlijk mogelijk te maken. Bekijk hier de verschillende opties.

Styling en decoratie
Weddingplanner

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Het kan daarom handig zijn om een weddingplanner in te schakelen om jullie voorbereiding overzichtelijk te houden en de dag perfect te laten verlopen.

Weddingplanner
Trouwambtenaar & ceremoniespreker

Naast de aankleding en de perfecte kleding, moet het officiële gedeelte van een trouwdag natuurlijk ook geregeld worden. Onze partners helpen jullie er graag bij. 

Trouwambtenaar en ceremoniespreker
Bruidsfotografie

De dag zelf is al onvergetelijk, maar hoe geweldig is het om dit moment opnieuw te ervaren omdat ze zijn vastgelegd! We werken samen met verschillende fotografen, gespecialiseerd in bruidsfotografie, om die unieke momenten vast te leggen.

Bruidsfotografie en videografie
Overnachten

We werken samen met verschillende B&B’s en hotels waar jullie en de gasten de nacht kunnen doorbrengen. Ze liggen dicht bij onze locaties zodat jullie de dag rustig kunnen beginnen of gezellig met zijn allen kunnen afsluiten. 

Overnachten
Taxiservice

We werken ook samen met verschillende taxiservices die jullie van plek naar plek brengen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden!

Taxiservice
We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp