Bruidsreportage bij een kasteel

De trouwlocaties van Swijnenburg
Zijn jullie op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft? Bij Swijnenburg bieden we drie prachtige trouwlocaties aan: Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal. Trouwen op een van deze locaties staat garant voor een onvergetelijke dag, waarbij wij er alles aan doen om het voor jullie als bruidspaar en jullie gasten tot in de puntjes perfect te maken!

Niet trouwen bij Swijnenburg, maar wel als fotolocatie gebruiken?
Naast dat onze locaties perfect zijn voor bruiloften, bieden ze ook de mogelijkheid voor een fotoshoot voorafgaand aan de grote dag. Dit kan al vanaf twee maanden voor jullie huwelijk worden gereserveerd, zodat jullie de perfecte momenten kunnen vastleggen in een betoverende setting. Onze kastelen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en bieden uitstekende bereikbaarheid, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de shoot. Ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke bruidsreportage op een van onze historische locaties.

Locaties

Buitenplaats Amerongen beschikt over een landgoed met uitgestrekte tuinen, wat het ideaal maakt voor een bruidsreportage. Of jullie nu trouwen in de lente, omringd door bloeiende bloemen, of in de herfst, met de prachtige oranje-rode tinten van de bomen als achtergrond, elke periode van het jaar biedt een schitterend decor voor jullie trouwfoto’s. Foto’s laten maken binnen in het kasteel is helaas niet mogelijk.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Dit landhuis biedt klassieke, sfeervolle ruimtes met veel natuurlijk licht, perfect voor binnenfoto’s. Buiten vind je een prachtig groen landschap, een romantische bomenlaan én het landhuis als achtergrond, wat talloze mogelijkheden biedt voor een schitterende bruidsreportage. 

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het 16e-eeuwse witte kasteel is omringd door een park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude bomen en een groot gazon, wat een prachtig decor vormt voor jullie bruidsreportage kasteel. Binnen zorgen de grote ramen voor de perfecte lichtinval, resulterend in schitterende foto’s.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Praktische Informatie
Zijn jullie nog op zoek naar een goede trouwfotograaf? Swijnenburg wil graag ontzorgen en daarom werken wij samen met de beste trouwfotografen. Bekijk hun werk voor inspiratie en om te zien hoe jullie bruidsreportage prachtig kan worden vastgelegd.

Ontdek de Magie van Swijnenburg
Maak van jullie trouwdag een sprookje met een bruidsreportage bij een van de prachtige locaties van Swijnenburg. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe we jullie droom trouwfoto’s werkelijkheid kunnen maken. 

Kasteel trouwen

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp