Bruidsfotografie en videografie

Jullie willen de belangrijkste dag van jullie leven uiteraard vastleggen. En hoe kan dit nu beter dan met een goede foto- en/of videograaf? Zij zorgen ervoor dat het gevoel van die dag direct teruggeplaatst wordt in jullie gedachten dankzij prachtige foto- en videobeelden.

TROUWEN MET THOMAS | www.trouwenmetthomas.nl
Een gekke naam, maar niets is minder waar. ‘Jullie gaan trouwen en ik ben er ook bij’, aldus Thomas. Thomas is altijd op zoek naar het juiste licht en als dat er niet is, zorgt hij ervoor dat het wordt gecreëerd. De mooiste momenten van jullie trouwdag worden zo puur mogelijk door hem vastgelegd. Onopvallend opgaan in jullie gasten om zo toe te kunnen slaan wanneer er iets tofs gebeurt. De fotografie van Thomas in twee woorden: Epic en herbeleven! Kosten voor 8 uur, vanaf €1649,00.

VOORBEELDIG FOTOGRAFIE | www.voorbeeldigfotografie.nl
Jullie trouwfoto’s zijn de meest waardevolle herinnering aan jullie bruiloft. Als fotograaf weet Sabine de spontane foto’s te maken en fotografeert zij in het moment. Haar fotografiestijl kan het beste worden omschreven als fotojournalistiek. De hele dag is ze in de buurt om alle momenten te fotograferen: vanaf het klaarmaken, tot de ceremonie, het toostmoment en het feest. Bij elke foto creëert ze een mooie compositie, maar haar prioriteit ligt op het vastleggen van ‘het moment’. Tijdens de fotoshoot stelt ze jullie op je gemak. Ze pakt de rol van regisseur. En om de spontane momenten vast te leggen, geeft ze jullie aanwijzingen of leuke opdrachtjes.

De afgewerkte fotogalerij en jullie trouwalbum is kleurecht en geeft een goede weergave van jullie bruiloft. Sabine vangt de mooiste momenten en emoties voor jullie in foto’s, zodat jullie de trouwdag echt opnieuw kunnen beleven.

Let op: Sabine is alleen beschikbaar voor bruiloften op Huis Scherpenzeel.

TALES & TIES | www.talesandties.com
Nander is altijd op zoek naar echte verhalen en verbindingen tussen mensen. Gespecialiseerd in het vastleggen van authentieke momenten en het vangen van unieke connecties tussen mensen, worden jullie foto’s met zijn ervaring levende verhalen. Hij werkt op een ongedwongen en spontane manier: altijd op de achtergrond continu op zoek naar verhalen, connecties en echte momenten! Zodat wanneer jullie de foto’s zien er ook heel veel momenten tussen zitten die jullie gemist hebben. Start vanaf 6  uur voor €1450 (inclusief fotoboek).

AAGJESTUDIO | www.aagjestudie.nl
Krista legt echte momenten en unieke connecties tussen mensen vast met haar spontane stijl. Haar foto’s vangen de kostbare emoties van jullie speciale dag, met oog voor detail en echtheid. Ze houdt van spontaniteit en zoekt naar bijzondere momenten die jullie zelf misschien missen, weergegeven in haar foto’s met echte kleuren en emoties. Krista werkt geruisloos, zonder langdurig poseren, om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn. Ze is gespecialiseerd in het werken met natuurlijk licht en flitslicht, perfect voor diverse omgevingen. Kosten voor 6 uur (inclusief fotoboek) €1295. 

FOTOSNAP | www.fotosnap.nl 
Natuurlijk wil je de mooiste momenten van jullie trouwdag vastleggen en hier zul je ongetwijfeld een foto- of videograaf voor regelen. Maar hoe leuk is het om professionele foto’s te combineren met foto’s van een fotobooth! Wij werken samen met fotosnap en hebben op al onze locaties een fotobooth staan. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat hij niet beschikbaar is. De foto’s worden direct geprint met een persoonlijk ontworpen kader en optioneel later nog digitaal opgestuurd.

Nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Ervaringen

Team Swijnenburg Sales Whatsapp