Bruidsfotografie en videografie

Jullie willen de belangrijkste dag van jullie leven uiteraard vastleggen. En hoe kan dit nu beter dan met een goede foto- en/of videograaf? Zij zorgen ervoor dat het gevoel van die dag direct teruggeplaatst wordt in jullie gedachten dankzij prachtige foto- en videobeelden.

TROUWEN MET THOMAS | www.trouwenmetthomas.nl
Een gekke naam, maar niets is minder waar. ‘Jullie gaan trouwen en ik ben er ook bij’, aldus Thomas. Thomas is altijd op zoek naar het juiste licht en als dat er niet is, zorgt hij ervoor dat het wordt gecreëerd. De mooiste momenten van jullie trouwdag worden zo puur mogelijk door hem vastgelegd. Onopvallend opgaan in jullie gasten om zo toe te kunnen slaan wanneer er iets tof gebeurt. De fotografie van Thomas in twee woorden: Epic en herbeleven! Kosten voor 8 uur, vanaf €1649,00.

BRUILOFTZUIL | FOTOKIST | FOTOSPIEGEL | www.bruiloftzuil.nl
Weg met het ouderwetse gastenboek. Uw gasten spreken tijdens de receptie en / of feest een videoboodschap in op de bruiloftzuil. Na afloop van het feest komen alle felicitaties op een USB die jullie binnen 2 weken per post ontvangen. Zo zien jullie alle felicitaties en berichten op de televisie en computer. Een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag.

Met de Fotokist kunnen gasten een foto maken en direct als bedankje mee naar huis nemen. Laat je gasten helemaal uitleven tijdens jullie feest en maak gebruik van de verkleedkist of de babbelballon om de foto nog leuker te maken. Een spiegel maar dan anders. De kan namelijk foto’s maken en printen!  Gefotografeerd van top tot teen en direct afdrukken!

Kosten Bruiloftzuil: €240,- incl. transport en USB met alle filmpjes.
Kosten Fotokist: €395,- incl.  transport, 300 afdrukken, persoonlijk kader, en USB stick met alle foto’s voor de gehele duur van je feest.
Kosten Fotospiegel: €545,- inclusief transport, persoonlijk kader, studio flitser, onbeperkt afdrukken en USB stick met alle foto’s!

VOORBEELDIG FOTOGRAFIE | www.voorbeeldigfotografie.nl
Jullie trouwfoto’s zijn de meest waardevolle herinnering aan jullie bruiloft. Als fotograaf weet Sabine de spontane foto’s te maken en fotografeert zij in het moment. Haar fotografiestijl kan het beste worden omschreven als fotojournalistiek. Ook heeft ze oog voor detail. Kijk er niet van op als ze iets verandert om de foto’s nog mooier te maken.

De hele dag is ze in de buurt om alle momenten te fotograferen: vanaf het klaarmaken, tot de ceremonie, het toostmoment en het feest. Bij elke foto creëert ze een mooie compositie, maar haar prioriteit ligt op het vastleggen van ‘het moment’. Tijdens de fotoshoot stelt ze jullie op je gemak. Ze pakt de rol van regisseur. En om de spontane momenten vast te leggen, geeft ze jullie aanwijzingen of leuke opdrachtjes.

De afgewerkte fotogalerij en jullie trouwalbum is kleurecht en geeft een goede weergave van jullie bruiloft. Sabine vangt de mooiste momenten en emoties voor jullie in foto’s, zodat jullie de trouwdag echt opnieuw kunnen beleven.

Let op: Sabine is alleen beschikbaar voor bruiloften op Huis Scherpenzeel.

Nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Ervaringen

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!