Fotolocatie voor jullie bruiloft

Op de mooiste dag van jullie leven zien jullie er op zijn mooist uit en dat wil je vereeuwigd hebben! Zowel op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel kunnen jullie tijdens jullie huwelijksdag de fotoreportage in de landhuizen en de tuinen maken. De prachtige landgoederen staan garant voor een stijlvolle fotolocatie voor jullie bruiloft. 

Niet trouwen bij Swijnenburg, maar wel als fotolocatie gebruiken?
Wanneer jullie niet op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel trouwen, maar er wel graag trouwfoto’s wil laten maken, kunnen jullie dit vanaf 2 maanden voorafgaand aan jullie huwelijksdag reserveren, op een tijdstip dat er geen bruiloft gaande is. Bel of mail ons gerust wat jullie huwelijksdatum en gewenste tijdstip is, zodat we beschikbaarheid voor jullie kunnen nagaan. Het is op Buitenplaats Amerongen niet mogelijk om binnen foto’s te maken. Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg en Huis Scherpenzeel in Scherpenzeel lenen zich hier wel uitstekend voor. 

De kosten voor een bruidsreportage bedragen € 350,- in de tuinen van Buitenplaats Amerongen en € 350,- in het landhuis en de tuinen van Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. 

Zijn jullie nog op zoek naar een goede trouwfotograaf?
Swijnenburg wil graag ontzorgen en daarom denken wij graag mee zodat jullie dit mooie moment op de best mogelijke manier vast kunnen leggen. Wij werken samen met de beste trouwfotografen, waaronder Trouwen met Thomas. Benieuwd naar hun werk? Dit bruidspaar is jullie voor geweest en is gefotografeerd door Trouwen met Thomas!

Locaties

Het landgoed is omringd door veel groen, waardoor het de perfecte locatie is voor een bruidsreportage in de Tuinen van Buitenplaats Amerongen. Trouwen jullie in het voorjaar? Geniet dan van de prachtige bloemen die in bloei staan. Hebben jullie juist een bruiloft in het najaar? Verwacht dan de prachtige oranje rode kleuren van de bomen als entourage. Elk seizoen op de buitenplaats is prachtig!

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
Buitenplaats Sparrendaal is een romantisch landhuis waar bruiloften en zakelijke evenementen plaatsvinden

Het landhuis bestaat uit klassieke, sfeervolle ruimtes met veel lichtinval die uitermate geschikt zijn voor een trouwreportage binnen. Maar ook buiten biedt de buitenplaats een prachtig groen decor met romantische bomenlaan. Een bruidsreportage op Buitenplaats Sparrendaal staat garant voor vele mogelijkheden.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

Het witte kasteel uit de 16e eeuw is omringd door een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een prachtig gazon waardoor het een prachtig decor is voor jullie bruidsreportage. Ook binnen zorgen de grote ramen voor de perfecte lichtinval en daardoor schitterende foto’s.

Trouwen in Huis Scherpenzeel
We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Benieuwd op welke manier wij jullie nog meer kunnen ontzorgen?
Swijnenburg heeft voor elke gelegenheid samenwerkingspartners. Partners voor bruidstaarten, styling, entertainment maar ook voor weddingplanners en trouwambtenaren. Uiteraard kunnen de praktische zaken zoals overnachten en een taxiservice ook niet ontbreken. Swijnenburg zorgt ervoor dat jullie zonder zorgen kunnen genieten van jullie speciale dag!

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp