Winterwedding

Trouwen in de winter is knus, magisch en romantisch. Een winterbruiloft is net even anders, maar brengt veel charmes met zich mee. Dompel jullie bruiloft helemaal onder in de wintersferen en jullie hebben gegarandeerd een prachtige dag!

Onze locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel worden omgetoverd tot winter wonderland waar de fakkels en kaarsen al branden en jullie direct een warm welkom heten voor jullie bijzondere dag: jullie winterbruiloft! 

Lees hier de ervaring van een bruidspaar dat in december is getrouwd op Buitenplaats Sparrendaal!

Where moments become memories

Locaties

Het landgoed biedt veelzijdigheid voor jullie winterbruiloft. De oprijlaan is verlicht met fakkels en de historische gebouwen zijn omgetoverd tot knusse, romantische ruimtes waar jullie samen met jullie gezelschap goed kunnen vertoeven. De entourage is romantisch, net zoals jullie winterbruiloft op Buitenplaats Amerongen.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het historische landhuis is met sfeer verlicht en wie weet is de parktuin wel volledig bedolven onder de sneeuw. Jullie en jullie gasten kijken tijdens het ja-woord uit over dit magische decor en zijn omringd prachtige warme kleuren en winterbloemen. Tijdens het feest staan al jullie gasten te dansen op kerstmuziek. Een magische dag om nooit meer te vergeten op Buitenplaats Sparrendaal.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

Het is een heerlijke winterse dag met een helderblauwe lucht en een winterzonnetje. Het witte kasteel uit de 16e eeuw, omringd door een prachtig park, is klaar voor jullie intieme bruiloft. Tijdens het diner serveren wij jullie en jullie gasten heerlijke seizoen gerechten terwijl jullie genieten van de romantische setting. Een intieme winterbruiloft op Huis Scherpenzeel

Trouwen in Huis Scherpenzeel

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp