Familiedag, privefeest

De alternatieve feestlocaties van Swijnenburg

Bekijk onze locaties
Alternatieve feestlocaties

Ben je op zoek naar een feestlocatie die net even anders is? Dan zit je bij Swijnenburg helemaal goed! Wij begrijpen dat jouw speciale gelegenheid iets unieks verdient, daarom bieden we bij Swijnenburg drie alternatieve feestlocaties aan die perfect passen bij mensen die op zoek zijn naar iets anders dan het standaard.

Locaties

Omringd door historische gebouwen en groene natuur, biedt Buitenplaats Amerongen een romantische en authentieke sfeer voor jouw feest. Of je nu in het Poortgebouw wilt genieten van de historische grandeur of een groot feest geven in het Koesthuis, bij Buitenplaats Amerongen heeft u alle vrijheid om jouw droomfeest tot in de puntjes te plannen. Geniet van de intieme ambiance en de vele mogelijkheden van deze alternatieve feestlocatie, waardoor jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel jou als je gasten.

Feest op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal staat bekend om de unieke mix van historische charme en moderne voorzieningen. Gelegen in het hart van Nederland, biedt deze locatie een perfecte balans tussen klassiek en eigentijds. Buitenplaats Sparrendaal is een veelzijdige setting voor diverse feestelijke gelegenheden, waaronder jubilea, bedrijfsfeesten, themafeesten, en andere speciale gelegenheden.

Feest op Buitenplaats Sparrendaal

Het kasteel, omgeven door een prachtige tuin, ademt geschiedenis en romantiek. Met zijn intieme sfeer en elegante uitstraling is Huis Scherpenzeel de perfecte setting voor als je op zoek bent naar een unieke en betoverende feestlocatie om jouw speciale gelegenheid te vieren. Laat je verrassen door de historische pracht van de binnenruimtes en geniet van de groene omgeving tijdens een buitenontvangst, waar jij en je gasten kunnen genieten van de serene rust en schoonheid van het landschap.

Feest in Huis Scherpenzeel

Jouw speciale dag
Bij Swijnenburg begrijpen we dat jouw speciale gelegenheid bijzonder moet zijn. Daarom doen we er alles aan om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Met onze prachtige en alternatieve feestlocaties, persoonlijke service en oog voor detail zorgen we ervoor dat jouw dag perfect verloopt.

Plan een bezoek in
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging op een van onze unieke feestlocaties. We kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte setting te creëren voor jouw speciale gelegenheid op een alternatieve locatie!

Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten
Dit stel is 50 jaar geleden in het gemeentehuis van Driebergen getrouwd. Nu hebben ze in het huidige Buitenplaats Sparrendaal hun jubileum gevierd
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp