Dineren bij Swijnenburg

Culinair genieten!

Een diner bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal staat garant voor een culinaire smaakbeleving. Wilt u een gezeten diner, een sharing dinner of een walking dinner? Binnen of wellicht bij mooi weer buiten? Of pakt u extra uit met een muzikaal walking dinner? Uw gezelschap krijgt alleen het allerbeste!

Onze culinaire mogelijkheden

Onder leiding van Chef Kevin Mewe wordt gestreefd naar perfectie in kwaliteit. Er wordt gekookt met dagverse, lokale producten en hoogwaardige ingrediënten. Groente, fruit en kruiden geoogst uit de moestuin gelegen op het kasteelterrein van Buitenplaats Amerongen spelen hierbij een belangrijke rol. En dat proeft u.

Gezeten diner
Wij verwennen uw gezelschap graag tijdens uw gezeten diner. De gerechten die geserveerd worden zijn seizoensgebonden en kunnen wij uitbreiden of aanpassen naar aanleiding van uw wensen. Natuurlijk eet het gezelschap aan een prachtig gedekte tafel met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te dineren.

Sharing dinner
Wilt u van al onze culinaire gerechten proeven? Wellicht is een sharing dinner dan wel iets voor u en uw gezelschap. Bij shared dining kunt u namelijk van alles wat proeven en dit is het perfecte concept voor een informeel diner met uw vrienden en familie. Laat u culinair verrassen!

(Muzikaal) walking dinner
Wilt u met uw gezelschap in informele sfeer genieten van een culinaire smaakbeleving? Tijdens een walking dinner worden alle gangen gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend genuttigd kunnen worden. Een walking dinner biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer samen te genieten. Wilt u nog meer uitpakken? Maak er dan een muzikaal walking dinner van. Als de eerste gerechten geserveerd worden zorgt de DJ of band voor een sfeervolle achtergrondmuziek. Na een aantal gerechtjes begint het swingende repertoire en kan er gedanst worden!

Wij ontzorgen u
Geniet van een heerlijk diner, de prachtige locatie en omgeving maar ook van de service die Swijnenburg biedt. Wij regelen verder alles tot in de finesses. We ontmoeten u graag persoonlijk bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel.

Locaties

Samen tafelen bij een bruiloft is een gezellig moment waar je echt even aandacht hebt voor de gasten.

De seizoensgebonden producten worden met liefde en passie bereidt en geserveerd tijdens het diner op Buitenplaats Amerongen. De historische gebouwen en de prachtige tuinen bieden diverse mogelijkheden voor een diner binnen en buiten met een groot en klein gezelschap.

Privé feest op Buitenplaats Amerongen

Op Buitenplaats Sparrendaal kunnen u en uw gezelschap samen komen om iets te vieren onder het genot van culinaire gerechten en een drankje. Het landhuis heeft een prachtig decor en zorgt gelijk voor een gezellige sfeer tijdens uw diner.  

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal
Bij Swijnenburg willen we u graag ontzorgen en dit doen we mede met een culinaire invulling van hoge kwaliteit.

Wilt u met een klein of groot gezelschap genieten van culinaire gerechten tijdens een sharing dinner? In Huis Scherpenzeel kunnen de verschillende ruimtes samengevoegd worden voor een groot diner of apart gebruikt worden voor een intiem diner 

Privé feest op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp