Entertainment en muziek

De muziek en entertainment keuze voor jullie huwelijksdag is belangrijk en bepalend. Kijk daarom altijd goed naar welke muziekgenres jullie aanspreekt. En houd in jullie achterhoofd ook een beetje rekening met de muzieksmaak van jullie gasten. Zo kunnen jullie allemaal genieten van het entertainment en de muziek en er samen een mooi feest van maken!

AMBITIOUS ENTERTAINMENT | www.ambitious.nl  
Ambitious DJ Concepts heeft meerdere pakketten die perfect passen in het Koetshuis. De set-up qua booth, licht & geluid, kan, eenvoudig, stijlvol maar ook uitbundig. Indien gewenst worden er op het aanwezige projectiescherm de bijbehorende videoclips, live concerten en ‘Original Soundtracks’ gemixt. De show is uit te breiden met o.a. een live saxofonist, violist, percussionist of een verlichte dansvloer.

Ambitious organiseert ook maandelijks gratis demo avonden. Zij gebruiken hun jarenlange feestervaring graag om van jouw feest een knallende dag of avond te maken, zodat jij met een gerust hart kunt feesten! Bezoek de website, download daar de juiste brochure en meld je aan voor een DJ-demo.

PLUGIFY | www.plugify.nl
Vind en boek dé droomartiets voor jullie dag op Plugify! Zangers, zangeressen, achtergrondmuziek, DJ’s of een coverband? Op de website van Plugify kan je gemakkelijk zoeken in het ruime aanbod van artiesten! Bekijk de foto’s en beluister fragmenten van de optredens om een goede indruk te krijgen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op en vertel waar je naar opzoek bent. De medewerkers van Plugify denken graag met je mee!

Nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Ervaringen

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!