Entertainment en muziek

De muziek en entertainment keuze voor jullie huwelijksdag is belangrijk en bepalend. Kijk daarom altijd goed naar welke muziekgenres jullie aanspreekt. En houd in jullie achterhoofd ook een beetje rekening met de muzieksmaak van jullie gasten. Zo kunnen jullie allemaal genieten van het entertainment en de muziek en er samen een mooi feest van maken!

AMBITIOUS ENTERTAINMENT | www.ambitious.nl  
Ambitious DJ Concepts heeft meerdere pakketten die perfect passen in het Koetshuis. De set-up qua booth, licht & geluid, kan, eenvoudig, stijlvol maar ook uitbundig. Indien gewenst worden er op het aanwezige projectiescherm de bijbehorende videoclips, live concerten en ‘Original Soundtracks’ gemixt. De show is uit te breiden met o.a. een live saxofonist, violist, percussionist of een verlichte dansvloer.

Ambitious organiseert ook maandelijks gratis demo avonden. Zij gebruiken hun jarenlange feestervaring graag om van jouw feest een knallende dag of avond te maken, zodat jij met een gerust hart kunt feesten! Bezoek de website, download daar de juiste brochure en meld je aan voor een DJ-demo.

SKYFLY | www.skyfly.nl
Bij een onvergetelijke trouwdag hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest! Om dat te bereiken mag muziek uiteraard niet ontbreken. Een ervaren DJ vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een spetterend feest waar jullie gasten nog lang over zullen napraten. Willen jullie dat er speciale nummers gedraaid worden? Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Wat jullie ook kiezen: een bruiloft DJ van SKYFLY is van alle markten thuis, is altijd op de hoogte van de nieuwste trouwfeest hits en draait precies de muziek die jullie wensen. 

Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest zoals een zangeres, saxofonist of percussionist. Wanneer je een bruiloft DJ combineert met een live artiest geeft dit een extra bijzondere sfeer aan het trouwfeest. SKYFLY heeft een ruime keus aan live artiesten. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt.

Nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Ervaringen

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!