Entertainment en muziek

De muziek en entertainment keuze voor jullie huwelijksdag is belangrijk en bepalend. Kijk daarom altijd goed naar welke muziekgenres jullie aanspreekt. En houd in jullie achterhoofd ook een beetje rekening met de muzieksmaak van jullie gasten. Zo kunnen jullie allemaal genieten van het entertainment en de muziek en er samen een mooi feest van maken!

AMBITIOUS ENTERTAINMENT | www.ambitious.nl  
Ambitious DJ Concepts heeft meerdere pakketten die perfect passen in het Koetshuis op Buitenplaats Amerongen. De set-up qua booth, licht en geluid kan eenvoudig, stijlvol maar ook uitbundig. Indien gewenst worden er op het aanwezige projectiescherm de bijbehorende videoclips, live concerten en ‘Original Soundtracks’ gemixt. De show is uit te breiden met o.a. een live saxofonist, violist, percussionist of een verlichte dansvloer.

Ambitious organiseert ook maandelijks gratis demo avonden. Zij gebruiken hun jarenlange feestervaring graag om van jouw feest een knallende dag of avond te maken, zodat jij met een gerust hart kunt feesten! Bezoek de website, download daar de juiste brochure en meldt je aan voor een DJ-demo.

SKYFLY | www.skyfly.nl
Bij een onvergetelijke trouwdag hoort natuurlijk een spetterend feest! Om dat te bereiken mag muziek uiteraard niet ontbreken. De ervaren DJ’s van Skyfly vertalen jullie muzieksmaak naar een knallend feest waar jullie gasten nog lang over na zullen praten. Het is zelfs mogelijk om naast een vaste playlist ook verzoeknummers aan te vragen.  

Willen jullie origineel uit de hoek komen? Dan is het ook mogelijk om een live-artiest te huren, of te kiezen voor Skyfly Live waarbij je een combinatie krijgt van een DJ en een zanger(es). Skyfly heeft namelijk een grote keus aan verschillende live-artiesten en dit geeft vaak een extra bijzondere sfeer aan jullie feest! 

ARTISTIC PRODUCTIONS | www.artisticproductions.nl 
Een onvergetelijke avond tijdens jullie trouwdag: daar ben je van verzekerd met de dj’s en muzikanten van Artistic Productions. Ze worden niet voor niets 5 jaar op rij onafhankelijk uitgeroepen tot Beste Bruiloft DJ van Nederland. Ook zijn ze door bruidsparen beoordeeld met een 9.6! Met een breed scala aan DJ’s en live-artiesten die zowel solo als gecombineerd kunnen optreden tijdens jullie feest of ceremonie, hebben jullie gegarandeerd een knalfeest van topkwaliteit!

DE VRIENDELIJKE DJ’S | www.devriendelijkedjs.nl 
De vriendelijke DJ’s gaan voor topkwaliteit: in beeld, licht, geluid, maar vooral in DJ’s. Met hun 6e zintuig om jullie gasten ‘muzikaal aan te voelen’ weten ze als geen ander om er een spetterende avond van kunnen maken. Ze zijn zeer flexibel, houden van persoonlijk contact en maken een passend programma op basis van jullie wensen. 

Hun DJ show is uniek in Nederland. Een groot scherm voor bijvoorbeeld je trouwfoto’s in het DJ meubel, een gave lichtshow en het beste geluid. De vriendelijke DJ’s bieden daarnaast vele mogelijkheden om jouw feest nog net even wat extra’s mee te geven. 

CEREMONIEMUZIEK | www.ceremoniemuziek.nl
De trouwceremonie vormt het belangrijkste moment van een bruiloft. Jullie entree, het ja-woord, de ringen die worden uitgewisseld en het tekenen van de trouwakte. Om de trouwceremonie nóg persoonlijker te maken omlijsten ze dit moment graag voor jullie met livemuziek. Kies een van hun unieke artiesten en maak jullie ceremonie onvergetelijk. Naast livemuziek tijdens de trouwceremonie spelen ze ook regelmatig bij de borrel, toost, diner en het avondfeest.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Op Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel moeten DJ’s gebruik maken van onze geluidsinstallatie. Deze is speciaal afgesteld om geluid overlast te voorkomen. Hierover informeren wij jullie uiteraard tijdig met handige informatie om naar jullie gekozen DJ partner te sturen.

Nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Ervaringen

Team Swijnenburg Sales Whatsapp