Bedrijfsfeest

Uw klanten en medewerkers wilt u af en toe eens extra in het zonnetje zetten. Dat doet u natuurlijk op een toplocatie, waar een goede sfeer gegarandeerd is en de mogelijkheden eindeloos zijn. Huur een landhuis af voor een stijlvolle feestavond met diner en dans op Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Of nodig al uw medewerkers met hun partner uit voor een spetterend feest in de verschillende tuinen en gebouwen van Buitenplaats Amerongen. Wij organiseren graag samen met u het perfecte bedrijfsfeest in midden Nederland! 
 
Zoekt u een stijlvolle en feestelijke locatie die goed bereikbaar is, waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd en waar attente medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen? Dan nodigen wij u graag uit op de bijzondere locaties. Onze historische gebouwen met een prachtige, moderne inrichting en professionele geluidsapparatuur staan garant voor een geweldige feestavond voor gezelschappen tot 250 personen.

Muziek 
Tijdens uw bedrijfsfeest mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken. Heeft u al een DJ, band of orkest geregeld? Dan regelen wij samen met hen dat geluid en licht helemaal in orde zijn. Een kleedkamer voor de artiesten is ook aanwezig. Twijfelt u nog over een artiest, of heeft u geen tijd om een goede band uit te kiezen? Wij kennen uitstekende DJ’s en bands en we adviseren u graag! 

Eten en drinken 
Vanuit de keuken van ons Restaurant Bentinck serveren wij de heerlijkste hapjes aan uw gasten. Wij koken naar de seizoenen, met verse producten. De mogelijkheden zijn eindeloos: van bijvoorbeeld kleine borrelhapjes tot een barbecue, een walking dinner of een intiem diner aan de chef’s table. We hebben allerlei mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, maar denken ook graag met u mee als u eigen ideeën heeft. 

Activiteiten 
Wilt u uw gasten eens extra verrassen? Dan kunnen wij een breed activiteitenaanbod aan u voorleggen: van een wandeling door de tuinen of een rondleiding door kasteel Amerongen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapendrijven! Wij organiseren daarnaast graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen. 

Overnachten 
U kunt uw bedrijfsfeest helemaal compleet maken door uw gasten een overnachting aan te bieden. Wij kunnen u meerdere voortreffelijke overnachtingsmogelijkheden in de omgeving aanbevelen, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor het vervoer kunt u rekenen op onze vaste partners. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. 

Geschenken 
Natuurlijk is het leuk om uw klanten of medewerkers een geschenk mee naar huis te geven na afloop van een geslaagd feest. Wat dacht u van een heerlijke fles bubbels of olijfolie van Swijnenburg  of entreetickets voor het prachtige kasteel Amerongen? Wij helpen u ook graag met het samenstellen van een leuke give-away, of het perfecte relatiegeschenk. 

Maatwerk 
Wij zien het als een uitdaging om samen met u een geweldig bedrijfsfeest te organiseren, waar u nog jaren tevreden op terugkijkt. In het voortraject denken wij graag mee over het programma, de benodigde techniek, catering, decoratie, entertainment en activiteiten. Tijdens het evenement zelf zorgen we ervoor dat u zich alleen met uw gasten bezig hoeft te houden: onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat alles zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt. 

Wij ontzorgen u
Geniet van het feest, de prachtige locatie en omgeving maar ook van de service die Swijnenburg biedt. Wij regelen verder alles tot in de finesses. Op Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel heb je het gehele landhuis voor jezelf wanneer je op één van deze locaties uw bedrijfsfeest organiseert! We ontmoeten u graag persoonlijk bij Buitenplaats AmerongenBuitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Locaties

Een stijlvolle feestlocatie in het midden van ons land? Dat is wat onze gasten vinden bij Buitenplaats Amerongen. Wij denken graag mee over een programma dat aansluit bij uw wensen.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Een exclusieve feestlocatie voor uw bedrijfsfeest? Buitenplaats Sparrendaal leent zich uitstekend voor een feest, zowel binnen als buiten. De verschillende ruimtes hebben veel karakter creëren daardoor een gezellige sfeer. Ook buiten is er genoeg ruimte in de parktuin voor tentenaccommodaties.

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het statige kasteel, dat gevestigd zit in de Gelderse Vallei, biedt intieme ruimtes die allemaal met elkaar in verbinding staan. Hierdoor leent deze locatie zich uitstekend voor feesten met grotere maar ook kleinere groepen.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp