Annemieke en Willem

Trouwen in de winter bij Buitenplaats Amerongen. De woorden ‘koud!’ en ‘nat!’ zullen dan hoogstwaarschijnlijk het eerst door je hoofd vliegen. Maar, niets blijkt minder waar; als het aan Willem en Annemieke ligt is trouwen in de winter juist ontzettend warm en knus en is dit het beste trouwseizoen.  Afgelopen december (ja, hartje winter!) beloofden zij elkaar eeuwige trouw op Buitenplaats Amerongen. Maar al te graag blikken zij, samen met ons, terug op deze heerlijke winter bruiloft!

Willem en Annemieke houden beiden van een goed glas rode wijn, genieten van het geluid van knisperend haardvuur en dromen weg bij de gedachte aan een lange avond op de bank terwijl het buiten langzaam begint te sneeuwen. Het was dan ook geen verrassing dat zij besloten om te gaan trouwen in het meest knusse seizoen van het jaar: de winter. “We wilden het ultieme winterse gevoel creëren en de locatie speelde daar uiteraard een belangrijke rol in. Na een lange zoektocht naar de juiste trouwlocatie, wist Buitenplaats Amerongen ons direct een goed gevoel te geven”, aldus Willem. “Er werd proactief meegedacht en we ontvingen onbeperkt advies. Buitenplaats Amerongen verwezenlijkte onze ideeën en maakte deze nóg mooier dan verwacht!”

Op de dag van deze sprookjesachtige winterbruiloft werden de gasten ontvangen met warme chocolademelk (inclusief een grote toef slagroom!) én knapperige kaneelbeschuitjes. Bij binnenkomst zorgden de sfeervolle vuurkorven en wollen dekentjes ervoor dat de aanwezigen de kou al snel vergaten en zich direct thuis voelden op de warme locatie; precies hoe Willem en Annemieke het voor ogen hadden. De dag had niet beter kunnen beginnen! Onder het genot van een uitgebreide wijntafel had het bruidspaar de tijd om aandacht te schenken aan alle aanwezige gasten en ook aan de kinderen werd uiteraard gedacht: naast het feit dat zij aan het begin van de dag ieder een cadeautasje met snoepgoed ontvingen, kwam ook Sinterklaas nog even om de hoek kijken! Zoals we van de altijd vriendelijke goedheilig man gewend zijn, wist hij de kinderen óók nog te verrassen met een aantal leuke cadeautjes. Uiteraard één van de hoogtepunten voor dochtertje Noor, die haar rol als bruidsmeisje ontzettend goed wist te vervullen en onmisbaar was tijdens hét moment: het weggeven van de ringen!

Op de dag van Willem en Annemieke was het prachtig winters weer: het was koud, maar de stralende zon, in combinatie met bijpassende kleding, wist het bruidspaar op een aangename temperatuur te houden. Zij hadden zich geen betere omstandigheden kunnen wensen: “Wanneer we de bruiloft over zouden moeten doen, zou deze zonder enige twijfel wéér plaatsvinden in de winter!”

Er werd besloten vroeg te dineren, zodat er goed de tijd genomen kon worden voor het wildmenu en iedereen volledig kon genieten van het samen zijn op deze bijzondere dag. Aansluitend vond er een dienst plaats in de naastgelegen Andrieskerk. Bij terugkomst op Buitenplaats Amerongen werd het bruidspaar ontvangen met een sprookjesachtige haag die gevormd werd door zowel de dag- als avondgasten, om vervolgens de felicitaties in ontvangst te nemen en de heupen los te gooien op de dansvloer. Gedurende het feest zorgde de DJ niet alleen voor gepaste muziek, ook zorgde hij voor de juiste belichting, waarbij gekozen werd voor veelal warme, huiselijke kleuren. Toen het feest ten einde liep werd er samen met familie en vrienden gedanst op het ultieme winter nummer ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey en als klap op de vuurpijl werd iedereen nog verwend met overheerlijke snert mét worst, dé afsluiting voor een heerlijke, winterse trouwdag als deze.

Trouwen in de winter? Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een winterwedding bij Buitenplaats Amerongen? Klik dan hier of neem contact met ons op!

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp