Landelijke feestlocatie

Heeft u een bijzondere gelegenheid in het vooruitzicht? Vier het op een speciale plek! Onze landelijke feestlocaties liggen midden in de natuur.

Bekijk onze locaties
Ontdek onze landelijke feestlocaties

Bent u op zoek naar een landelijke feestlocatie voor uw viering? Dan denkt u vast aan een uitgestrekt landgoed, weelderige tuin of historisch kasteel. Ontdek onze landelijke feestlocaties in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel. Ze maken uw reünie, verjaardag of themafeest extra bijzonder. Niet alleen door de natuurlijke omgeving, maar ook dankzij de uitstekende service en eindeloze mogelijkheden.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Buitenplaats Amerongen is de perfecte locatie als jij met jouw gezelschap de hele dag wil genieten op één en dezelfde locatie. Een buitenactiviteit op het landgoed en een diner met aansluitende feestavond in het Koetshuis. De binnen en buiten mogelijkheden op Buitenplaats Amerongen zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee! 

Vieren op Buitenplaats Amerongen

De hele dag, samen met uw gezelschap, het landhuis exclusief tot uw beschikking. Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn, verspreid over twee etages. Ook de grote parktuin waar verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden hoort bij jullie dag. Wij ontzorgen u graag! 

Vieren op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische witte kasteel dat gelegen is in de Gelderse Vallei biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor jou en jouw gezelschap. Huis Scherpenzeel is een intieme locatie waar het fijn is om samen te komen voor een lunch, diner of feest. Maar ook voor een buitenactiviteit in de prachtige groene omgeving. Mogen wij jouw wensen omzetten in een programma dat volledig bij jouw wensen past?

Vieren op Huis Scherpenzeel

Rustige, natuurlijke omgeving

Een landelijke feestlocatie bevindt zich in een rustige, natuurlijke omgeving. Dit type locatie biedt een unieke sfeer, omgeven door groen, zoals bossen of weilanden. Landelijke feestlocaties worden vaak gekozen voor hun schilderachtige uitzichten en rustige ambiance. Dat maakt ze geschikt voor allerlei evenementen, zoals:

  • Bruiloften: De romantische en serene omgeving van het platteland is populair voor trouwceremonies en recepties.
  • Familiefeesten: Reünies, verjaardagen en jubilea kunnen extra speciaal worden door de ontspannen en mooie setting.
  • Themafeesten: Denk aan borrels, zomerbarbecues of picknicks, die perfect passen bij een landelijke setting.

Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn onze landelijke trouwlocaties. Ze zijn goed bereikbaar, vanwege hun centrale ligging in Nederland. Dicht bij de stad, maar toch weg van de drukte. Het creëert een intieme sfeer. Perfect voor een speciale gelegenheid.

Naast dat het koesthuis alleen een prachtig pand is, dient ook het grote terras als vergaderruimte, om om even pauze te houden na een lange vergadering.

Binnen én buiten vieren

Bevindt u zich graag midden in de natuur? Onze landelijke feestlocaties bevatten zowel binnen- als buitenruimtes. Buitenplaats Amerongen wordt omgeven door eeuwenoude kasteeltuinen, Buitenplaats Sparrendaal door een authentiek landgoed en Huis Scherpenzeel door een park van zes hectare.

Op Buitenplaats Amerongen beschikken wij over een paviljoen tent, zodat jullie droog kunnen staan. Maar dat is ook fijn op zinderende zomerdagen. Het maakt onze landelijke feestlocaties geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten.

Vindt u het lastig om een programma samen te stellen voor uw familiedag, jubileum of trouwfeest? Wij denken graag mee over traditionele dagindeling of brengen vernieuwende ideeën in. Wat dacht u van een Chef’s table: dineren met uitzicht op de keuken? Schilderen in de tuin? Of een rondleiding door het kasteel? Wij leggen u en uw gasten graag volledig in de watten!

Laat gerust weten wat uw plannen zijn. Wij ontmoeten u graag op onze landelijke trouwlocaties. Vraag een locatiebezoek aan, en we zien u snel!

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp