Bruidstaart

Bij het kiezen van de bruidstaart zullen jullie erachter komen hoeveel mogelijkheden er eigenlijk zijn en dat jullie bruidstaart veel meer is dan een taartje bij de koffie. Het is dus belangrijk om je goed te verdiepen in de mogelijkheden. Denk hierbij aan de smaak maar ook de decoratie, die natuurlijk helemaal aansluit op de rest van jullie bruiloft. We werken samen met partners die jullie hier graag bij helpen.

BRUIDSTAART: JOEY MERCUUR PATISSERIE | www.joeymercuur.nl
Een bruidstaart gemaakt door Joey Mercuur Pâtisserie is niet zomaar een bruidstaart. Het is jullie bruidstaart. In een uitvoerig gesprek met Joey Mercuur zullen jullie wensen door middel van zijn expertise vertaald worden naar een bruidstaart die past bij jullie en voldoet aan jullie wensen. Zo is iedere bruidstaart uniek, net als ieder aspect van jullie bruiloft.

BRUIDSTAART: GEBAKKERIJ | www.gebakkerij.nl
Een bruiloft zonder bruidstaart is natuurlijk niet compleet. Anne en haar team zijn gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten in alle soorten en maten, die worden gemaakt volgens eigen recepten met pure, seizoensgebonden ingrediënten. De Gebakkerij heeft dan ook niet voor niets de Dutch Wedding Awards gewonnen in de categorie Bruidstaartspecialist. Hun kracht? Ze maken het ontwerp persoonlijk door met jullie in gesprek te gaan. Jullie bruidstaart past dus altijd perfect bij jullie wensen en wordt daardoor een uniek element op jullie trouwdag!

Nog vragen? Wij helpen graag!

Ervaringen

Whatsapp