Styling en decoratie

Het stylen van jullie bruiloft is een creatief proces dat zowel om de details als om het grote geheel draait. Ieder klein detail zal namelijk invloed hebben op het totaalplaatje. Jullie hebben ongetwijfeld een bepaald beeld in gedachten als je aan het fantaseren bent over hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien. Onze partners kunnen dit werkelijkheid maken.

DE STIJL FLORAL DESIGN | www.destijlfd.nl
Als huisbloemist weten Annemieke en haar dochter Lotte precies wat er wel en niet mooi is in de verschillende panden als decoratie. In een aparte afspraak spreek je met één van hen in ieder geval de aankleding van de diverse locaties door en informeren ze jullie graag over de mogelijkheden van extra decoraties, bruidsboeketten, corsages en dergelijke. Laat je inspireren!

WELKOMSTBORDEN | www.welkomstborden.nl
Maak jullie bruiloft helemaal af met een persoonlijk welkomstbord! Plaats het welkomstbord bij de entree, ceremonie, diner of feest en geef jullie gasten een warm welkom. Bij welkomstborden.nl ontwerpen ze op maat en bieden naast standaard designs ook custom made welkomstborden aan. Liever een ontwerp op basis van jullie trouwkaart? Dat kan ook! Danielle en Jean nemen al jullie wensen mee en ontwerpen net zo lang totdat ze jullie droomwelkomstbord hebben gerealiseerd!

Nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Ervaringen

Team Swijnenburg Sales Whatsapp