Kleine feestlocatie

Bent u op zoek naar een feestlocatie voor een klein gezelschap? Van verjaardag tot verloving. Onze (kleine) feestlocaties staan garant voor een onvergetelijke ervaring!

Bekijk onze locaties
Kleine feestlocatie met sfeer

Heeft u iets te vieren? Maak er een speciale dag van! Op een kleine feestlocatie creëren we met gemak een intieme, gezellige sfeer. Welke locatie bij u past? Dat hangt af het aantal gasten en uw persoonlijke voorkeur. Met Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel in ons aanbod is er altijd een kleine feestlocatie die aansluit bij uw viering.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Buitenplaats Amerongen is de perfecte locatie als jij met jouw gezelschap de hele dag wil genieten op één en dezelfde locatie. Een buitenactiviteit op het landgoed en een diner met aansluitende feestavond in het Koetshuis. De binnen en buiten mogelijkheden op Buitenplaats Amerongen zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee! 

Vieren op Buitenplaats Amerongen

De hele dag, samen met uw gezelschap, het landhuis exclusief tot uw beschikking. Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn, verspreid over twee etages. Ook de grote parktuin waar verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden hoort bij jullie dag. Wij ontzorgen u graag! 

Vieren op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische witte kasteel dat gelegen is in de Gelderse Vallei biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor jou en jouw gezelschap. Huis Scherpenzeel is een intieme locatie waar het fijn is om samen te komen voor een lunch, diner of feest. Maar ook voor een buitenactiviteit in de prachtige groene omgeving. Mogen wij jouw wensen omzetten in een programma dat volledig bij jouw wensen past?

Vieren op Huis Scherpenzeel

Aandacht voor elke gast

Waarom u voor een kleine feestlocatie zou kiezen? Het biedt een intieme omgeving die persoonlijk aanvoelt, maar wel anders is dan thuis. We kunnen de ruimte(s) aanpassen op uw behoeften. Daardoor krijgt elke gelegenheid een persoonlijk karakter. Een kleinere feestlocatie bevordert daarnaast de interactie tussen gasten. U kunt meer aandacht besteden aan elke gast, wat bij grotere evenementen soms lastiger is.

Van verjaardag tot verloving

Op onze kleine feestlocaties in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel kunnen wij allerlei vieringen hosten. Er is altijd reden voor een feestje! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Jubilea. Viert u uw vijftigste huwelijksjaar? Bent u vijf jaar samen? Of is er een ander jubileum te vieren? Dat mag gevierd worden!
  • Verjaardag. Heeft u binnenkort een verjaardag op de planning staan? Vier het eens op een andere locatie. We kunnen het zo uitbundig maken, zoals u zelf wilt.
  • Babyshowers. Krijgt een van uw vrienden of familieleden binnenkort een kindje? Zet de aanstaande moeder in zonnetje! Wij werken daar graag aan mee.
  • Verlovingsfeest. Zijn jullie verloofd? Van harte gefeliciteerd! Naast jullie trouwdag kunnen jullie ook jullie verlovingsfeest op onze kleine feestlocaties vieren.
  • Afstudeer- of pensioenfeest. Staat u aan het begin of juist einde van uw carrière? Vier het met een intiem feest op een kleine feestlocatie!

Ruimtes op Buitenplaats Sparrendaal

Vieren bij Swijnenburg

Wilt u uw viering bij Swijnenburg organiseren? Wij staan graag klaar voor u en uw gasten! Onze kleine feestlocaties zijn Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Elke locatie heeft verschillende ruimtes waar u kunt vertoeven. Deze kunnen wij zo klein (of groot) maken als u zelf wilt.

Organiseer bijvoorbeeld uw familiedag op Buitenplaats Amerongen. Krijg een rondleiding in het Kasteel, maak een fietstocht door de bossen en sluit af met een barbecue in de tuinen. Of geniet van een high tea in Huis Scherpenzeel. Een middag culinair genieten met de fijnste theesoorten. U kunt natuurlijk ook een spetterend feest geven op Buitenplaats Sparrendaal, variërend van een gezeten lunch tot een walking diner met livemuziek.

Benieuwd naar onze (kleine) feestlocaties? Breng ons een bezoekje! U krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp