Bijzondere feestlocaties

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie? Maak kennis met Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Proost op een gezellig samenzijn!

Bekijk onze locaties
Locaties met een feestelijk karakter

Bereikt u binnenkort een bijzondere leeftijd? Of is het jullie jubileumjaar? Er is altijd wat te vieren. Maak het een extra speciale dag met een bijzondere feestlocatie. Het zet de toon en draagt bij aan de ervaring van uw viering. Wij bieden drie bijzondere feestlocaties: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Elke locatie heeft een feestelijk karakter, en kunnen we inzetten naar uw wensen.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Buitenplaats Amerongen is de perfecte locatie als jij met jouw gezelschap de hele dag wil genieten op één en dezelfde locatie. Een buitenactiviteit op het landgoed en een diner met aansluitende feestavond in het Koetshuis. De binnen en buiten mogelijkheden op Buitenplaats Amerongen zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee! 

Vieren op Buitenplaats Amerongen

De hele dag, samen met uw gezelschap, het landhuis exclusief tot uw beschikking. Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn, verspreid over twee etages. Ook de grote parktuin waar verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden hoort bij jullie dag. Wij ontzorgen u graag! 

Vieren op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische witte kasteel dat gelegen is in de Gelderse Vallei biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor jou en jouw gezelschap. Huis Scherpenzeel is een intieme locatie waar het fijn is om samen te komen voor een lunch, diner of feest. Maar ook voor een buitenactiviteit in de prachtige groene omgeving. Mogen wij jouw wensen omzetten in een programma dat volledig bij jouw wensen past?

Vieren op Huis Scherpenzeel

Bijzondere feestlocatie

Wat is een bijzondere feestlocatie? Dat kan overal zijn, zolang het maar uniek of memorabel is. De omgeving speelt een belangrijke rol in de sfeer. Het versterkt een thema of creëert een beleving. Een bijzondere feestlocatie zorgt ervoor dat het evenement memorabel is, een dag die gasten zich blijven herinneren.

Dat is op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel niet moeilijk. Het zijn historische locaties, die een sprookjesachtige achtergrond bieden aan uw viering. Elk op zijn eigen manier. Kasteel Amerongen voegt een gevoel van grandeur toe, terwijl Huis Scherpenzeel juist elegantie uitstraalt.

Midden in Nederland

Onze bijzondere feestlocaties liggen centraal in Nederland. Fijn als uw gasten uit het hele land komen. Er is ruim parkeergelegenheid en ze zijn ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks worden onze locaties wel omgeven door groen.

De natuurlijke elementen geven een gevoel van vrijheid en ontspannenheid. U kunt daardoor ook binnen- en buitenactiviteiten makkelijk met elkaar combineren. Een high tea en schildersessie bijvoorbeeld. Wandeling en borrel. Schermclinic en barbecue. Niets is te gek.

Een drone kan vanuit een ander perspectief dingen vastleggen dan een camera is kan daarom unieke foto's geven op jullie bruiloft

Van huwelijksjubileum tot familiedag

Overweegt u een van onze locaties te boeken? Onze bijzondere feestlocaties zijn geschikt voor allerlei vieringen. De een viert een huwelijksjubileum bij ons, terwijl de ander een familiedag organiseert. Deel uw ideeën gerust. Wij vertalen het graag naar een programma dat bij u past.

Elke locatie heeft meerdere binnen- en buitenruimtes die wij voor uw gezelschap in kunnen zetten. Wij kleden ze graag aan in het thema van uw feest of bijeenkomst. De hapjes en drankjes worden verzorgd door onze chefkoks. Wij werken met dagverse en hoogwaardige ingrediënten. Dat maakt uw private diner, culinaire lunch of high wine gegarandeerd tot een succes.

Op de dag zelf staan wij natuurlijk voor u klaar, maar ook van tevoren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op onze bijzondere feestlocaties? Vraag dan een rondleiding aan. We nemen graag alles even door.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp