Naast dat het koesthuis alleen een prachtig pand is, dient ook het grote terras als vergaderruimte, om om even pauze te houden na een lange vergadering.

Vergaderen in de omgeving van Utrecht

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht?

Bekijk onze locaties
In het Koetshuis vindt het zakelijke evenement van Sisco Systems plaats. Er worden verschillende sessies en workshops gehouden, waarna ze in de pauze kunnen genieten van culinaire gerechten met uitzicht over Buitenplaats Amerongen
Onze unieke vergaderlocaties bij Utrecht

Bij Swijnenburg vindt u drie bijzondere locaties die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten in de regio Utrecht. Van de historische uitstraling van Buitenplaats Amerongen tot de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal en het statige charisma van Huis Scherpenzeel. Elke locatie biedt een inspirerende omgeving voor uw vergadering. Onze vergaderlocaties bij Utrecht liggen centraal in het land en zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten kunnen gratis parkeren op of nabij ons eigen terrein.  

Locaties

Op het landgoed van Buitenplaats Amerongen verwelkomen wij jaarlijks 250 zakelijke gezelschappen voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. Dankzij de historische gebouwen en tuinen biedt de buitenplaats vele mogelijkheden voor een gevarieerd programma, zowel binnen als buiten. Wij gaan graag met u in gesprek!

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis zorgt voor een stijlvolle entourage voor uw zakelijke evenement, vergadering of congres. De grandeur van de buitenplaats en onze expertise zorgen ervoor dat uw zakelijke evenement een onvergetelijke indruk maakt op uw gasten. Buitenplaats Sparrendaal wordt daarnaast altijd exclusief voor u en uw gezelschap gereserveerd. We vertellen u graag meer!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische kasteel is uitermate geschikt om bijeen te komen met een kleinere groep. Het huis is de hele dag exclusief beschikbaar voor u en uw gezelschap en geeft door de verschillende ruimtes, die allemaal met elkaar in verbinding staan, een fijne sfeer. Het omliggende park zorgt voor een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement. Wij zullen u ontzorgen.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

Moderne voorzieningen voor productieve vergaderingen

In onze vergaderruimtes bij Utrecht zijn moderne audio- en visuele apparatuur aanwezig, waaronder WIFI, geluidsinstallaties en beamer- of plasmaschermen, die u in staat stellen om effectief te presenteren en te vergaderen bij Utrecht. Onze locaties bieden diverse opstellingen en subruimtes, zodat u de perfecte setting kunt kiezen die past bij uw evenement. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan culinaire mogelijkheden om uw bijeenkomst compleet te maken.

 

Groen omringt uw vergadering

Onze vergaderaccomodaties, gelegen nabij Utrecht, worden allemaal gekenmerkt door hun groene omgeving, wat zorgt voor een rustgevende en inspirerende omgeving. In onze tuinen kunt u niet alleen ontspannen, maar ook actief bezig zijn. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om buiten te vergaderen of te genieten van een lunch, borrel of diner in de open lucht.

Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Poortgebouw Buitenplaats Amerongen zakelijke bijeenkomst

Arrangementen op maat voor unieke vergaderaccommodaties bij Utrecht

Naast onze uitgebreide vergaderfaciliteiten bieden we diverse arrangementen op maat aan, zodat u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelen. Kies bijvoorbeeld voor ons Vergaderarrangement 8 uur, Vergaderarrangement 12 uur, of Vergaderarrangement (8 uur) met wandeling, waarbij u kunt genieten van onbeperkt koffie, lunch, borrel en meer, tegen een scherp tarief.

Vergaderen in Utrecht 

Laat uw volgende zakelijke vergadering een onvergetelijke ervaring worden bij Swijnenburg. Met onze unieke vergaderlocaties, moderne voorzieningen en groene omgeving, bieden we de perfecte setting voor productieve en inspirerende vergaderingen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vergadering in Utrecht te plannen en ontdek zelf de meerwaarde van de vergaderaccommodaties (bij Utrecht)van Swijnenburg. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het realiseren van uw zakelijke doelen.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp