Vergaderlocatie Utrechtse Heuvelrug Buitenplaats Amerongen

Vergaderen

Vergaderlocatie Midden-Nederland

Vergaderen bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel betekent vergaderen op unieke locaties in Utrecht of Gelderland. Met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details, heeft u gegarandeerd een onvergetelijke dag. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst haalt. 

Goede bereikbaarheid 
Onze vergaderlocaties zijn gelegen in Midden-Nederland: in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel. Onze locaties liggen daardoor centraal in het land en zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. 

Technische voorzieningen 
U wilt resultaten boeken met uw vergadering. Voor ons horen daar vanzelfsprekend professionele voorzieningen bij. Alle ruimtes beschikken daarom over WIFI, een geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen. Daarnaast helpen wij u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc. 

Buiten vergaderen & activiteiten 
U vergadert bij Swijnenburg altijd omringd door groen. Onze prachtige tuinen zorgen voor sfeer en inspiratie. Daarnaast bieden veel van onze tuinen mogelijkheden voor ontspanning én inspanning. 

Vergadert u bij ons op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Dan zorgen wij ervoor dat u met uw gezelschap buiten kunt vergaderen op een van onze terrassen of gazons. Buiten vergaderen is een bijzondere ervaring. Dit zal u dan ook goed bevallen! Lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht is natuurlijk ook mogelijk. 

Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapen drijven. Wij organiseren graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen. 

Vergaderarrangement en maatwerk 
Als zakelijke gast komt u met een specifiek doel naar ons toe. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen bieden we verschillende vergaderarrangementen aan. Hier kunt u een keuze uit maken. Onze vriendelijke en attente medewerkers zorgen ervoor dat uw vergadering zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt. 

Heeft u net even andere ideeën, of wilt u uw vergadering en omlijstende activiteiten nog verder op uw eigen doelstelling of gezelschap toegespitst hebben? Dan denken wij graag met u mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten. Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor uw vergaderarrangement in Gelderland kunnen bespreken.

Vergaderarrangementen

Zakelijke bijeenkomst op Buitenplaats Sparrendaal
Vergaderarrangement 8 uur

Wilt u samenkomen met uw collega’s? En vergaderen op een inspirerende en bijzondere locatie? Op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal is het fijn samenkomen met elk gezelschap.

Vergaderarrangement 8 uur
Vergaderarrangement 12 uur

Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie met uitstekende culinaire voorzieningen? Wellicht is het vergaderarrangement van 12 uur dan wel iets voor u! Op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal krijgt u nieuwe, frisse energie.

Vergaderarrangement 12 uur
Vergaderarrangement met wandeling

Wilt u, samen met uw collega’s, even weg uit de drukke stad en met frisse energie vergaderen? Tijdens dit vergaderarrangement komt u tot rust in de prachtige groene omgeving van onze locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal.

Vergaderarrangement met wandeling
We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Locaties

Op de buitenplaats bevinden zich meerdere historische gebouwen die ervoor zorgen dat u gemakkelijk een hele dag kunt vertoeven op ons prachtige landgoed. Zowel binnen als buiten. Met een klein of groot gezelschap tot 200 personen.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Een prachtig landhuis, gelegen in Midden-Nederland, exclusief voor u en uw gezelschap? Dat vindt u bij Buitenplaats Sparrendaal. U hoeft op onze vergaderlocatie nergens aan te denken, wij ontzorgen u graag!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Bijeenkomen in een prachtig kasteel met een groene, natuurrijke omgeving? Huis Scherpenzeel is zeer geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen. Uiteraard zijn er moderne audiovisuele voorzieningen aanwezig en kunt u genieten van culinair eten en uitstekende service.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp