Op het terras van Restaurant Bentinck kan je heerlijk genieten van culinair eten op hoog niveau met uitzicht over de historische panden van Buitenplaats en Kasteel Amerongen

Bijzondere vergaderlocaties

Maak uw zakelijke bijeenkomst tot een succes! Onze bijzondere vergaderlocaties in Midden-Nederland bieden een combinatie van cultuur, historie en natuur.

Bekijk onze locaties
Stijlvolle en functionele vergaderlocaties

Bijzondere vergaderlocaties wijken af van de traditionele kantoor- of conferentieruimte. Ze bieden een inspirerende omgeving, die creativiteit en samenwerking stimuleert. Welke vergaderlocatie het meest geschikt is voor uw bedrijf? Dat is afhankelijk van uw deelnemers, budget en beschikbaarheid.

Wij bieden drie bijzondere vergaderlocaties in Midden-Nederland aan. Op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel vindt u alles wat u nodig heeft om uw vergadering te laten slagen. Onze locaties zijn stijlvol én functioneel.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op de landelijk gelegen buitenplaats bevinden zich meerdere historische gebouwen die ervoor zorgen dat u gemakkelijk een hele dag kunt vertoeven op ons prachtige landgoed. Zowel binnen als buiten. Met een klein of groot gezelschap tot 200 personen.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Een prachtig landhuis in het groen, gelegen in Midden-Nederland, exclusief voor u en uw gezelschap? Dat vindt u bij Buitenplaats Sparrendaal. U hoeft op onze vergaderlocatie aan te denken, wij ontzorgen u graag!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Bijeenkomen in een prachtig kasteel met een groene, natuurrijke omgeving? Huis Scherpenzeel is zeer geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen. Uiteraard zijn er moderne audiovisuele voorzieningen aanwezig en kunt u genieten van culinair eten en uitstekende service.

Bijeenkomen in Huis Scherpenzeel

Meeting op locatie

Heeft u wel eens nagedacht over extern vergaderen? Dat werkt vernieuwend. Bijzondere vergaderlocaties doorbreken de routine. Het is verfrissend om even in een andere omgeving te zijn. Weg van de normale werkplek en gang van zaken. Dat vermindert afleiding en herstelt de focus.

Bijzondere vergaderlocaties stimuleren creativiteit en innovatie. Erg nuttig bij brainstormsessies of een strategische meeting bijvoorbeeld. Het bevordert daarnaast de betrokkenheid van deelnemers. Bijzondere vergaderlocaties maken enthousiast. Die unieke setting creëert een sterker gevoel van teamwork.

Culturele en historische achtergrond

Wat maakt een vergaderlocatie bijzonder? Dat is een setting die verschilt van een standaard kantoorruimte. Bijzondere vergaderlocaties bevinden zich op een bijzondere plek. Ze vertellen een verhaal. Onze locaties hebben een rijke culturele en historische achtergrond.

Wist u dat Kasteel Amerongen al in de Middeleeuwen gebouwd is? Dat Sparrendaal 250 jaar oude kunstwerken huisvest? En dat Park Scherpenzeel geïnspireerd is op de Engelse landschapsstijl? Onze vergaderlocaties zijn met recht bijzonder te noemen, vanwege hun geschiedenis.

Daarnaast beschikt elke locatie over een buitenruimte. De gezonde, energieke omgeving draagt bij aan het welzijn van uw gasten. U kunt vergaderen in de buitenlucht, of enkel lunchen, dineren of (na)borrelen. De tuinen lenen zich ook goed voor een pauzewandeling. Even de benen strekken en alles laten bezinken, om vervolgens met frisse moed verder te gaan.

Ligging en bereikbaarheid

Bent u op zoek naar bijzondere vergaderlocaties in Midden-Nederland? Dat is wel zo prettig, als uw gasten uit alle uithoeken van het land komen. Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel hebben een centrale ligging. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op het terrein.

Vergaderarrangement op maat

Heeft u al een idee hoe uw vergaderdag eruit moet zien? Of laat u dat graag aan ons over? U kunt kiezen uit een vergaderarrangement van 8 of 12 uur. Natuurlijk staan wij ook open voor uw wensen. We spitsen ons toe op uw gezelschap. U kunt ons inschakelen voor het programma, techniek, zaalopstelling, catering, decoratie en entertainment.

Ondanks hun authentieke karakter zijn onze bijzondere vergaderlocaties uitgerust met moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur, wifi en cateringopties. Ontzorgen is ons doel. Dat doen we met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers. Zij staan de hele dag voor u klaar. Ook goed om te weten: de zaal is exclusief voor u en uw gezelschap gereserveerd.

Benieuwd naar onze bijzondere vergaderlocaties en wat het gaat kosten? Boek een rondleiding aan óf vraag direct een offerte aan. Dat is altijd vrijblijvend.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp