De unieke vergaderlocaties van Swijnenburg

Bekijk onze locaties

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Ontdek onze exclusieve vergaderlocatie die perfect is voor jouw unieke vergaderbehoeften. Onze drie locaties, gelegen in de omgeving van Utrecht, bieden een inspirerende omgeving waar u kunt vergaderen op een unieke manier.

Swijnenburg biedt haar locaties naast alleen bruiloften ook aan voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen of andere partijen.
Ontdek onze unieke vergaderlocaties

Onze vergaderlocaties bieden moderne voorzieningen en een groene omgeving voor productieve en inspirerende bijeenkomsten. In onze vergaderruimtes vindt u moderne audio- en visuele apparatuur, inclusief WIFI, geluidsinstallaties en beamer- of plasmaschermen, waardoor u effectief kunt vergaderen en presenteren. Bovendien bieden we diverse opstellingen en subruimtes, zodat u de perfecte setting kunt kiezen die past bij uw vergadering. Daarnaast zijn onze vergaderlocaties, gelegen nabij Utrecht, omgeven door groen, wat zorgt voor een rustgevende sfeer. U kunt ontspannen en actief bezig zijn in onze tuinen, en zelfs buiten vergaderen of genieten van een lunch, borrel of diner in de open lucht.

 

Locaties

Op het landgoed van Buitenplaats Amerongen verwelkomen wij jaarlijks 250 zakelijke gezelschappen voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. Dankzij de historische gebouwen en tuinen biedt de buitenplaats vele mogelijkheden voor een gevarieerd programma, zowel binnen als buiten. Wij gaan graag met u in gesprek!

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis zorgt voor een stijlvolle entourage voor uw zakelijke evenement, vergadering of congres. De grandeur van de buitenplaats en onze expertise zorgen ervoor dat uw zakelijke evenement een onvergetelijke indruk maakt op uw gasten. Buitenplaats Sparrendaal wordt daarnaast altijd exclusief voor u en uw gezelschap gereserveerd. We vertellen u graag meer!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische kasteel is uitermate geschikt om bijeen te komen met een kleinere groep. Het huis is de hele dag exclusief beschikbaar voor u en uw gezelschap en geeft door de verschillende ruimtes, die allemaal met elkaar in verbinding staan, een fijne sfeer. Het omliggende park zorgt voor een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement. Wij zullen u ontzorgen.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

Arrangementen op maat

Naast onze uitgebreide vergaderfaciliteiten bieden we diverse arrangementen op maat aan, zodat u zich kunt concentreren op het behalen van uw zakelijke doelen. Kies bijvoorbeeld voor ons Vergaderarrangement 8 uur, Vergaderarrangement 12 uur, of Vergaderarrangement (8 uur) met wandeling, waarbij u kunt genieten van onbeperkt koffie, lunch, borrel en meer, tegen een scherp tarief.

Kies voor een van onze unieke vergaderlocaties in Utrecht en maak van uw volgende zakelijke bijeenkomst een onvergetelijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze locaties en hoe wij u kunnen helpen bij het organiseren van uw vergadering.

Zakelijke bijeenkomst Buitenplaats Sparrendaal vergaderlocatie
Tijdens het zakelijke evenement horecaleiders van Swijnenburg en Straigt Line Leadership leren de organisaties ondernemers hoe ze hun horeca draaiende kunnen houden
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp