Vergaderlocatie in de natuur

Verfrissend efficiënt

Vergaderen lijkt een onvermijdelijk onderdeel van het dagelijkse werk te zijn geworden. Of je nu deel uitmaakt van een klein team of een groot team, vergaderingen zijn nodig om ideeën uit te wisselen, beslissingen te nemen en projecten vooruit te helpen. De meeste vergaderingen vinden plaats op kantoor en worden snel tussendoor gedaan. Weleens overwogen om buiten de deur te vergaderen? Grote kans dat dit efficiënt werkt en iedereen met creatieve ideeën en duidelijke plannen terug gaat naar kantoor.

Externe vergaderingen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En dat is niet zonder reden want een nieuwe omgeving kan heel verfrissend werken, waardoor er nieuwe inzichten en ideeën ontstaan. Met een vergaderlocatie in de natuur, komt iedereen helemaal los van dagelijkse werkzaamheden en komt er ruimte voor inspiratie en worden keuzes makkelijker gemaakt.

Bij Swijnenburg bieden wij verschillende mogelijkheden voor externe vergaderingen. Onze bijzondere locaties bieden diverse vergaderruimtes met ieder een eigen sfeer. Of het nu gaat om kleinere groepen of grote colleges, wij hebben voor elke vergadering een passende ruimte. Onze vergaderlocaties zijn gelegen in een omgeving van veel groen en natuur. Ideaal voor nieuwe gedachtegangen, een wandeling tijdens de lunch of een buitenactiviteit. Uit onderzoek is gebleken dat een vergaderlocatie in de natuur de concentratie en productiviteit bevordert. Even weg uit de kantoorruimtes met kunstmatig licht en focussen op een andere aanpak zonder afleiding. 

Onze ervaren team denkt graag mee over hoe we het doel van uw vergadering omzetten naar een geslaagde bijeenkomst. Denk hierbij aan verschillende vergaderopstellingen, audiovisuele ondersteuning en in culinaire voorziening. Ontbijt, lunch, borrel, diner of slechts alleen koffie en thee, wij kunnen het allemaal op onze vergaderlocatie in de natuur voor jullie uit handen nemen.

Vergaderlocaties in de natuur

Op de landelijk gelegen buitenplaats bevinden zich meerdere historische gebouwen die ervoor zorgen dat u gemakkelijk een hele dag kunt vertoeven op ons prachtige landgoed. Zowel binnen als buiten. Met een klein of groot gezelschap tot 200 personen.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Een prachtig landhuis in het groen, gelegen in Midden-Nederland, exclusief voor u en uw gezelschap? Dat vindt u bij Buitenplaats Sparrendaal. U hoeft op onze vergaderlocatie aan te denken, wij ontzorgen u graag!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Bijeenkomen in een prachtig kasteel met een groene, natuurrijke omgeving? Huis Scherpenzeel is zeer geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen. Uiteraard zijn er moderne audiovisuele voorzieningen aanwezig en kunt u genieten van culinair eten en uitstekende service.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Whatsapp