Trouwen in het kasteel

Op Buitenplaats Amerongen vormt het indrukwekkende kasteel uit 1680 het decor van deze bijzondere trouwlocatie. Een groepsfoto op de trappen van het kasteel of een bezoek aan het museum als onderdeel van de dag vormen een absolute meerwaarde. Bovendien kun je in de zomer buiten trouwen, in de tuinen naast het kasteel.

Het is ook mogelijk te trouwen IN het Kasteel. De indrukwekkende Bovengalerij leent zich hier perfect voor. De galerij is omstreeks 1900 naar ontwerp van P.J.H. Cuypers opnieuw gedecoreerd. De balustrade rond de trapopening bevat een voorstelling van de vogel Phoenix. Aan de wanden hangen portretten van de Heren en Vrouwen van Amerongen.

De kosten voor trouwen in het Kasteel bedragen € 1.500,00. De bovengalerij wordt dan exclusief voor jullie gereserveerd, de stoeltjes, ambtenaar tafel en trouwstoelen staan voor jullie klaar en ter afsluiting kunnen jullie een prachtige balkonscène hebben, terwijl jullie gasten jullie bewonderen vanaf de bovenbrug.

Spreekt het idee om in een echt kasteel te trouwen je aan? Neem dan zeker contact met ons op. Mail of bel Lieke, Annemarie of Marian voor meer informatie en vragen.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

  • Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.