Familiedag op de Utrechtse Heuvelrug

Jullie familiedag op de Utrechtse Heuvelrug? Dat kan!

Bekijk onze locaties
Locatie familiedag in het groen

Een familiedag op de Utrechtse Heuvelrug kan een geweldige ervaring zijn, gezien de prachtige natuur en diverse activiteiten die de regio te bieden heeft. Ook staat de regio bekend om haar prachtige locaties waaronder Buitenplaats Sparrendaal en Buitenplaats Amerongen wat perfecte locaties zijn voor een familiedag.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties voor een familiedag

Rondom het prachtig gelegen Kasteel Amerongen liggen de historische bijgebouwen verspreid door de 18e-eeuwse kasteeltuinen. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote gelegenheden.

Prive feest op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten mogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Prive feest op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is een prachtig landhuis in een klein dorpje onder Veenendaal. Het heeft een rijke geschiedenis en valt nu onder één van de drie locaties van Swijnenburg

Het statige 16e-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor onvergetelijke ontmoetingen. Deze intieme locatie is een historisch decor voor bruiloften, privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten.

Prive feest in Huis Scherpenzeel

Centrale ligging
Op een familiedag komt de hele familie samen wat vaak betekent dat mensen uit het gehele land komen. Het is fijn om dan te kiezen voor een locatie voor je familiedag die centraal gelegen in het land ligt. Een familiedag op de Utrechtse Heuvelrug biedt uitkomst vanwege haar perfecte ligging. En zo midden in het groen is iedereen er echt even tussenuit.

 

Activiteiten plannen
Organiseer je de familiedag en overweeg je een familiedag op de Utrechtse Heuvelrug? Er zijn vele activiteiten die je kunt doen, zoals een rondleiding in Kasteel Amerongen, een fietstocht, een wandeling door de bossen, een high tea of bijvoorbeeld een high wine. Zorg ervoor dat je de interesses van de verschillende leeftijdsgroepen van de familieleden meeneemt bij het plannen van de dag, maar vergeet niet dat het belangrijkste is om samen plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap.

Familiedag bij Swijnenburg
Bij Swijnenburg helpen we je graag met het organiseren van de familiedag op de Utrechtse Heuvelrug. Op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal hebben wij alle ruimte, binnen en buiten, en voorzieningen om van de familiedag een groot succes te maken. Met een klein of groot gezelschap. Op de dag zelf kunnen alle familieleden rekenen op een geweldige verzorging van onze keukenbrigade en onze bedieningsmedewerkers. Service én eten op topniveau! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en locatie voor uw familiedag en maken een voorstel voor u op maat.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp