Unieke feestlocatie

Samen vieren

Heeft u iets te vieren? We beschikken over drie prachtige, unieke feestlocaties voor een high tea of lunch, een aangeklede middagborrel, een intiem diner of een feestavond. Onze locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei.

Centraal geleden locaties die goed bereikbaar zijn en die net even anders aanvoelen dan het alledaagse. Op alle locaties vindt u prachtige historische gebouwen met een modern interieur, omringd door weelderige tuinen en heerlijke terrassen.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op de Utrechtse Heuvelrug vindt u onze unieke feestlocatie Buitenplaats Amerongen.

Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te lunchen, borrelen, of te dineren is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance. Wij ontvangen kleine en grote gezelschappen voor een verjaardag, een familiedag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid.

Vieren op Buitenplaats Amerongen

Op 20 minuten rijden van de binnenstad van Utrecht, vindt u onze unieke feestlocatie Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten mogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor u en uw gezelschap.

Vieren op Buitenplaats Sparrendaal

In de Geldersche Vallei, op de rand van de Utrechtse Heuvelrug, vindt u onze unieke feestlocatie Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een feestelijke lunch of high tea voor u en uw gezelschap.

Vieren op Huis Scherpenzeel

Onze unieke feestlocaties bieden ruimte voor grote en kleine gezelschappen. Heeft u een huwelijksjubileum in de planning of bent u op zoek naar een privé feestlocatie? Kiest u liever voor een diner of een feestelijke lunch? We bieden uitgebreide mogelijkheden en gaan graag met u in gesprek over uw wensen. We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen. Op de dag zelf hoeft u alleen maar te genieten: al het andere doen wij.

Perfecte ambiance

Ons toegewijde team staat klaar om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Van de selectie van culinaire gerechten tot de perfecte ambiance en aankleding, wij zetten ons in om elk aspect van uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Wij geloven in het creëren van onvergetelijke herinneringen en streven ernaar om elk moment speciaal te maken. Met onze jarenlange ervaring weet u zeker dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. We vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk mag voelen en zullen daar alles voor doen!

Doe het in stijl bij Swijnenburg

Laat ons uw viering transformeren tot een prachtig evenement op een van onze unieke feestlocaties. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op onze landgoederen en we vertellen graag alles over de mogelijkheden.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag op onze unieke feestlocatie

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp