De bijzondere evenementenlocaties van Swijnenburg

Bekijk onze locaties

Bij Swijnenburg begrijpen we als geen ander dat de keuze van de locatie het verschil kan maken voor een onvergetelijk evenement. Onze bijzondere locaties in Midden-Nederland, zoals Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel, bieden een perfecte mix van historische charme en moderne faciliteiten. Of het nu gaat om een presentatie, bedrijfstraining, congres of bedrijfsfeest, bij ons vindt u de ideale plek.

Onze historische gebouwen, omringd door prachtige tuinen, zijn stijlvol en modern ingericht. We verwennen uw gasten met verrukkelijk eten en drinken, vriendelijkheid en uitstekende service, met aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw evenement haalt.

Locaties

Op het landgoed van Buitenplaats Amerongen verwelkomen wij jaarlijks 250 zakelijke gezelschappen voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. Dankzij de historische gebouwen en tuinen biedt de buitenplaats vele mogelijkheden voor een gevarieerd programma, zowel binnen als buiten. Wij gaan graag met u in gesprek!

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het historische landhuis is een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement. De klassieke elementen maken de ruimtes sfeervol en met goede service en culinair eten zult u gegarandeerd een geslaagd evenement bij ons organiseren! Buitenplaats Sparrendaal wordt daarnaast altijd exclusief voor u en uw gezelschap gereserveerd. We vertellen u graag meer!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

De lichte, sfeervolle ruimtes en de natuurrijke omgeving van Huis Scherpenzeel creëren een bijzondere ambiance voor uw zakelijke evenement. Het huis is de hele dag exclusief beschikbaar voor u en uw gezelschap. De verschillende, met elkaar verbonden ruimtes bieden een fijne en gezellige sfeer.

Bijeenkomen in Huis Scherpenzeel

Uitstekende bereikbaarheid en faciliteiten voor uw evenement
Onze evenementenlocaties liggen centraal in Nederland en zijn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De groene omgeving en prachtige tuinen bieden volop mogelijkheden voor inspirerende buitenactiviteiten, van rustige wandelingen tot sportieve uitdagingen. Wij kunnen meerdere activiteiten organiseren als aanvulling op uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Tot slot bieden wij maatwerkoplossingen voor elk evenement en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

Kies voor een van onze bijzondere evenementenlocaties en maak van uw volgende zakelijke bijeenkomst een onvergetelijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze locaties en hoe wij u kunnen helpen bij het organiseren van uw evenement.

Poortgebouw Buitenplaats Amerongen zakelijke bijeenkomst
Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp