Instagram #linkinbio

Laat je inspireren en informeren! Lees onze blog, het nieuwsartikel of iets anders hier.

Ervaring | Tim & Mandy

Een jaar geleden wonnen Mandy en Tim hun trouwdag, met de openingsactie van Huis Scherpenzeel. Op 14 september was het zover; hun grote dag. Lees hun ervaring hier.

Vier kerst bij Swijnenburg

De kerstdagen komen steeds dichterbij! En wat is er feestelijker dan de kerstdagen starten met een kerstborrel, kerstfeest of kerstdiner met relaties of collega’s bij Swijnenburg? We hebben diverse kerstarrangementen samengesteld om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Bekijk eindejaarsarrangementen
LIZ Thuis Kerstmenu

Breng je de kerstdagen het liefst thuis door met familie of vrienden? Met het Thuis Kerstmenu van LIZ serveer je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Ons keukenteam bereidt het kerstdiner helemaal voor en met een korte instructie van de chef geniet je zonder enige moeite van een heerlijk 4 gangen diner! Bekijk het kerstmenu.

 

Ervaring | Linda & Thomas

Exact negen jaar na hun eerste date trouwden Linda & Thomas deze zomer op Buitenplaats Amerongen. “Toen we gingen kijken waren we meteen weg van de locatie,” vertelt Linda. Lees hun hele verhaal hier.

 

Open Toptrouwlocatie Route

Zijn jullie verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past? Kom dan op zondag 19 november langs op de Open Toptrouwlocatie Route. Maak kennis met onze historische locaties Buitenplaats AmerongenBuitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Meld je aan en wij staan klaar om jullie te ontvangen!

 

Blog | Inspiratie voor bloemen in jullie trouwseizoen

Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft. Als decoratie voor op je trouwlocatie, corsages voor de gasten en uiteraard in het bruidsboeket.  Wil je graag bloemen in je bruidsboeket die precies bij het jaargetijde van jouw bruiloft passen? We hebben de seizoenen en hun bijpassende bloemen voor je op een rijtje gezet: lees het hier.

 

Buiten trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Open Toptrouwlocatie Route Buitenplaats Sparrendaal

Zijn jullie verloofd en opzoek naar een trouwlocatie die helemaal bij jullie past? Wellicht is Buitenplaats Sparrendaal wel iets voor jullie! Kom gerust langs tijdens de Open Route, wij verwelkomen jullie graag! Aanmelden kan hier.

Open Toptrouwlocatie Route Huis Scherpenzeel

Zijn jullie verloofd en opzoek naar een trouwlocatie die helemaal bij jullie past? Wellicht is Huis Scherpenzeel wel iets voor jullie! Kom gerust langs tijdens de Open Route, wij verwelkomen jullie graag! Aanmelden kan hier.

Open Toptrouwlocatie Route Buitenplaats Amerongen

Zijn jullie verloofd en opzoek naar een trouwlocatie die helemaal bij jullie past? Wellicht is Buitenplaats Amerongen wel iets voor jullie! Kom gerust langs tijdens de Open Route, wij verwelkomen jullie graag! Aanmelden kan hier.

Ervaring | Mick & Lisanne

Afgelopen lente zijn Mick en Lisanne getrouwd op Buitenplaats Amerongen. “Het was heel persoonlijk en intiem.”
Lees hier hun complete verhaal als inspiratie op jullie eigen bruiloft!

Blog | Het perfecte liedje voor jullie openingsdans

De openingsdans is een bijzonder en intiem moment. Maar welk nummer past perfect bij jullie en deze gelegenheid? Lees hier het blog waarin we je inspiratie en tips geven voor jullie openingsdans!

Partners | entertainment & muziek

Breng de feestavond van jullie bruiloft of een zakelijk evenement naar een hoger level met de liveartiesten en DJ’s waar we mee samen werken. Klik hier voor onze entertainment partners en bekijk de mogelijkheden.

Blog | Hoe vraag je iemand als getuige?

Bij jullie bruiloft is het belangrijk om getuigen te vragen, omdat zij nodig zijn voor de wettelijke ceremonie en eventueel kunnen helpen met de voorbereidingen. Maar daarnaast kun je hen ook laten zien hoe veel jullie band voor je betekent. Lees hier de leukste manieren om jullie getuigen te vragen! 

Blog | The First look: Hoe pak je het aan?

Bij het organiseren van jullie bruiloft moeten jullie aan veel dingen denken zoals de trouwlocatie, bruidstaart, wat jullie aan doen en in welke stijl jullie alles decoreren. Maar hebben jullie ook al nagedacht over de first look? Lees hier hoe je dat aan kunt pakken.

Kasteel trouwen
Ervaring | Thijs & Silke

Leuk dat je interesse hebt in het verhaal van Thijs en Silke. Klik hier om naar het blog te gaan waarin zij hun ervaring delen over hun bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal.

Aanmelden Kreeft & Champagne Zomerfeest

Zondag 27 augustus is het Kreeft & Champagne Zomerfeest bij Restaurant Bentinck. 3 uur lang kan je genieten van heerlijke gerechten met kreeft waarbij champagne van Palmer & Co wordt geschonken. Op de achtergrond wordt livemuziek gespeeld en je hebt uitzicht op het prachtige Kasteel Amerongen!

Klik hier voor meer informatie of reserveer hier direct je tafel.

Kennismaken met | Daphne

Maak in dit blog kennis met Daphne, onze nieuwe medewerker op de salesafdeling. Zij helpt jullie in aanloop naar jullie bruiloft, uw zakelijke bijeenkomst of een knallend privéfeest met alle voorbereidingen. Klik hier om te horen hoe zij bij Swijnenburg terecht is gekomen en wat haar werk zo leuk maakt.

Velddiner 2023
Aanmelden Velddiner
Velddiner 2023
Aanmelden Velddiner
Velddiner 2023
Aanmelden Velddiner
Velddiner
Aanmelden Velddiner

In het eerste weekend van juni vindt de 3e editie van het Velddiner Utrechtse Heuvelrug plaats op Landgoed Zuylestein in Leersum. De culinaire invulling wordt verzorgd door Restaurant Bentinck. Drie dagen genieten van de seizoensproducten die de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft!

Op vrijdag 2 juni vindt het Business Diner plaats. Nodig je zakelijke relaties uit om – onder het genot van een driegangen menu, inclusief drankjes – in gesprek te gaan over duurzaamheid en lokaal ondernemerschap. Er zal een boeiende spreker zijn die de avond zal verrijken.

Liever privé genieten van het Velddiner? Dit is mogelijk op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni.

Bestel hier uw tickets.

Presentatie zakelijk
Blog | Overtuigend presenteren
Blog | Overtuigend presenteren
Blog | Overtuigend presenteren
Blog | Overtuigend presenteren

Een presentatie geven kan voor velen een uitdaging zijn. Het is namelijk niet altijd gemakkelijk om je boodschap op een duidelijke en overtuigende manier over te brengen. Maar geen zorgen, hier geven we je tips om je te helpen bij het geven van een overtuigende presentatie.

Creatieve contentspecialist /Social media marketeer
Medewerker Events (oproepbasis)

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor in de bediening! Tijdens evenementen zoals bruiloften, bedrijfsdiners en vergaderingen steek jij je handen uit de mouwen en zorg je er, samen met het team, voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Koningsdag Oranjefeest | Buitenplaats Amerongen

Op 22 april vindt het Koningsdag Oranjefeest weer plaats in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur vindt er een spetterend feest plaats met de Feelings Coverband en DJ. Koop hier jouw kaarten, want dit wil je niet missen!

zakelijk bedrijfsfeest Leeuwendaal Buitenplaats Sparrendaal
Case | Leeuwendaal

Leeuwendaal heeft begin dit jaar zijn nieuwjaarsfeest georganiseerd op Buitenplaats Sparrendaal. Een borrel, diner en feest kwamen hier samen in een prachtig gala thema. Ben jij benieuwd naar hun ervaring? Lees het hier.

Blog | De trouwpakken trends van 2023

Wordt 2023 het jaar van jullie grote dag? Gefeliciteerd! Dan is het nu het perfecte moment om je eens te laten inspireren door de nieuwste trouwpakken trends. Ben jij benieuwd wat de trends zijn? Klik dan hier.

Blog | De kracht van eventmarketing

Een event is een unieke manier om met je doelgroep in contact te komen en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om een lancering voor een nieuw product, een conferentie of een beurs. Ben je benieuwd naar de kracht van eventmarketing? Klik dan hier.

Spring & Summer Wedding Deal Huis Scherpenzeel | Swijnenburg
Spring & Summer Weddingdeal Huis Scherpenzeel

Trouwen in de zomer is ontzettend populair. Ben je benieuwd naar de Spring & Summer Wedding Deal voor Huis Scherpenzeel? Klik dan hier.

Bistro Huis Scherpenzeel

Op 10, 11, 17 en 18 maart heten wij u graag van harte welkom in Bistro Huis Scherpenzeel. Wij toveren het kasteel om in een Pop-up Bistro in Huis Scherpenzeel om nogmaals kennis met elkaar en de locatie te maken! Wilt u reserveren? Klik dan hier

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
De bruiloft van | Arian & Valerie

Arian en Valerie wisten het meteen, zij wilden trouwen op Buitenplaats Amerongen. Ben je benieuwd waarom? Lees het dan in het verhaal van Arian en Valerie!

Blog | Kennismaken met Roelof

Bent u benieuwd wat een partymanager allemaal doet? En wilt u onze partymanager Roelof beter leren kennen? Lees het dan hier.

Ervaring | Bruiloft van Anne & Luke

Anne en Luke trouwden onlangs op Buitenplaats Sparrendaal. Lees hier hun ervaring!

Case | Tui Nederland

Ben jij benieuwd naar de ervaring van het zakelijke evenement van TUI Nederland? Lees hun case dan hier

Aanmelden Open Toptrouwlocatie Route

Willen jullie je aanmelden? Dat kan! Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel.

Velddiner 2023
Aanmelden Velddiner
Velddiner 2023
Aanmelden Velddiner
Velddiner 2023
Aanmelden Velddiner
Velddiner
Aanmelden Velddiner

In het eerste weekend van juni vindt de 3e editie van het Velddiner Utrechtse Heuvelrug plaats op Landgoed Zuylestein in Leersum. De culinaire invulling wordt verzorgd door Restaurant Bentinck. Drie dagen genieten van de seizoensproducten die de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft!

Op vrijdag 2 juni vindt het Business Diner plaats. Nodig je zakelijke relaties uit om – onder het genot van een driegangen menu, inclusief drankjes – in gesprek te gaan over duurzaamheid en lokaal ondernemerschap. Er zal een boeiende spreker zijn die de avond zal verrijken.

Liever privé genieten van het Velddiner? Dit is mogelijk op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni.

Bestel hier uw tickets.

Medewerker Events (oproepbasis)

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor in de bediening! Tijdens evenementen zoals bruiloften, bedrijfsdiners en vergaderingen steek jij je handen uit de mouwen en zorg je er, samen met het team, voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Koningsdag Oranjefeest | Buitenplaats Amerongen

Op 22 april vindt het Koningsdag Oranjefeest weer plaats in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur vindt er een spetterend feest plaats met de Feelings Coverband en DJ. Koop hier jouw kaarten, want dit wil je niet missen!

zakelijk bedrijfsfeest Leeuwendaal Buitenplaats Sparrendaal
Case | Leeuwendaal

Leeuwendaal heeft begin dit jaar zijn nieuwjaarsfeest georganiseerd op Buitenplaats Sparrendaal. Een borrel, diner en feest kwamen hier samen in een prachtig gala thema. Ben jij benieuwd naar hun ervaring? Lees het hier.

Open Toptrouwlocatie Route Huis Scherpenzeel

Zijn jullie verloofd en opzoek naar een trouwlocatie die helemaal bij jullie past? Wellicht is Huis Scherpenzeel wel iets voor jullie! Kom gerust langs tijdens de Open Route, wij verwelkomen jullie graag! Aanmelden kan hier.

Buiten trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Open Toptrouwlocatie Route Buitenplaats Sparrendaal

Zijn jullie verloofd en opzoek naar een trouwlocatie die helemaal bij jullie past? Wellicht is Buitenplaats Sparrendaal wel iets voor jullie! Kom gerust langs tijdens de Open Route, wij verwelkomen jullie graag! Aanmelden kan hier.

Open Toptrouwlocatie Route Buitenplaats Amerongen

Zijn jullie verloofd en opzoek naar een trouwlocatie die helemaal bij jullie past? Wellicht is Buitenplaats Amerongen wel iets voor jullie! Kom gerust langs tijdens de Open Route, wij verwelkomen jullie graag! Aanmelden kan hier.

Blog | De trouwpakken trends van 2023

Wordt 2023 het jaar van jullie grote dag? Gefeliciteerd! Dan is het nu het perfecte moment om je eens te laten inspireren door de nieuwste trouwpakken trends. Ben jij benieuwd wat de trends zijn? Klik dan hier.

Blog | De kracht van eventmarketing

Een event is een unieke manier om met je doelgroep in contact te komen en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om een lancering voor een nieuw product, een conferentie of een beurs. Ben je benieuwd naar de kracht van eventmarketing? Klik dan hier.

Spring & Summer Wedding Deal Huis Scherpenzeel | Swijnenburg
Spring & Summer Weddingdeal Huis Scherpenzeel

Trouwen in de zomer is ontzettend populair. Ben je benieuwd naar de Spring & Summer Wedding Deal voor Huis Scherpenzeel? Klik dan hier.

Bistro Huis Scherpenzeel

Op 10, 11, 17 en 18 maart heten wij u graag van harte welkom in Bistro Huis Scherpenzeel. Wij toveren het kasteel om in een Pop-up Bistro in Huis Scherpenzeel om nogmaals kennis met elkaar en de locatie te maken! Wilt u reserveren? Klik dan hier

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
De bruiloft van | Arian & Valerie

Arian en Valerie wisten het meteen, zij wilden trouwen op Buitenplaats Amerongen. Ben je benieuwd waarom? Lees het dan in het verhaal van Arian en Valerie!

Blog | Kennismaken met Roelof

Bent u benieuwd wat een partymanager allemaal doet? En wilt u onze partymanager Roelof beter leren kennen? Lees het dan hier.

Ervaring | Bruiloft van Anne & Luke

Anne en Luke trouwden onlangs op Buitenplaats Sparrendaal. Lees hier hun ervaring!

Case | Tui Nederland

Ben jij benieuwd naar de ervaring van het zakelijke evenement van TUI Nederland? Lees hun case dan hier

Aanmelden Open Toptrouwlocatie Route

Willen jullie je aanmelden? Dat kan! Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp