Kennismaken met Daphne

Sales medewerker

25 jaar geleden trouwden haar ouders op Buitenplaats Amerongen en nu werkt ze zelf op het landgoed. Maak kennis met Daphne. Ze heeft een hbo associate degree in management afgerond en tijdens deze opleiding kwam ze erachter dat ze het organiseren en plannen van evenementen heel interessant vindt. Het klantencontact maakt haar werk extra leuk omdat ze op deze manier mensen met elkaar kan verbinden. 

Van stagiaire naar medewerker

In haar laatste jaar was Daphne opzoek naar een afstudeerstage. Omdat ze de bruiloftenbranche altijd al interessant vond, is ze gaan kijken bij verschillende bedrijven, waaronder Swijnenburg. Tijdens haar stage heeft Daphne veel geleerd over het organiseren van verschillende evenementen. Hierdoor kwam ze tot de conclusie dat haar voorkeur uitgaat naar het arrangeren van bruiloften, maar ook zakelijke bijeenkomsten organiseert ze met plezier. “Bij bruiloften kun je natuurlijk heel persoonlijk in gesprek om diegene beter te leren kennen en daardoor alle wensen in vervulling te brengen. Ze trouwen immers maar één keer en dat moet perfect geregeld zijn”, vertelt ze. “Bij zakelijke evenementen kan je juist een langdurige band opbouwen, omdat organisaties vaker terugkomen op de locaties.” 

Nu ze is afgestudeerd, ontwikkelt Daphne zich verder als sales-medewerker. “De kansen die je krijgt en de doorgroeimogelijkheden die beschikbaar zijn binnen het bedrijf vind ik heel interessant”, legt ze uit. “Ze kijken echt naar je kwaliteiten en denken goed na over welke werkzaamheden bij je passen. Maar ze denken ook na over dingen je nog kunt leren en andere zaken die je kunt oppakken buiten je functie om. Die afwisseling vind ik erg leuk.” 

Daphne vult haar dagen met vele telefoongesprekken met gasten. “Het eerste contact met mensen vind ik erg waardevol. Ik kan dan gasten enthousiasmeren over de locaties, maar ik leer ze ook beter kennen in zo’n gesprek.” Ook draait ze haar hand niet om voor het maken van offertes of uitzoeken van praktische zaken. 

Elke dag gaat ze met plezier naar haar werk. “Het zijn natuurlijk prachtige locaties waar we op mogen werken, maar je kunt ook echt zien dat alle medewerkers binnen het bedrijf hun werk doen met passie voor het vak. We hebben allemaal één doel: het verbinden van mensen en ze een onvergetelijke ervaring bieden.” 

Team Swijnenburg Sales Whatsapp