Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

Een exclusieve en intieme locatie gelegen in Midden-Nederland.

Mogelijkheden

Het statige 16e-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst. Huis Scherpenzeel vormt een inspirerende en stijlvolle omgeving voor uw training, vergadering, bedrijfsevenement, productpresentatie of bedrijfsfeest van 2 tot 130 personen. De bel-etage van het kasteel is tijdens uw event exclusief voor u en uw gasten gereserveerd. We willen u 100% ontzorgen en lekker eten en drinken is daarbij vanzelfsprekend. Ons team van ervaren én enthousiaste medewerkers staat voor u klaar!

Vergaderen

Vergaderen op Huis Scherpenzeel staat garant voor een geslaagde bijeenkomst. Huis Scherpenzeel is een unieke, inspirerende locatie met een verhaal. Ons doel is dat u het maximale uit uw vergadering haalt. Met onze moderne visuele- en audio voorzieningen, eten en drinken op hoog niveau en uitstekende service ontzorgen wij u en uw gasten volledig.  

Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten
Evenement

U wilt uw bedrijf tijdens een bedrijfsevenement op zijn best presenteren. Huis Scherpenzeel zorgt voor een prachtige ambiance waarover uw gasten nog jarenlang zullen napraten. En niet alleen het Huis maar ook onze attente medewerkers, die u de praktische zorgen volledig uit handen nemen dragen bij aan een succesvol evenement. 

Productpresentatie

Een productpresentatie vraagt om een inspirerende locatie die goed bereikbaar is, voorzien is van alle moderne voorzieningen en waar ze u en uw gasten volledig ontzorgen. Zo’n locatie vindt u bij Huis Scherpenzeel. Een statig en intiem kasteel gelegen in het groen. Graag organiseren wij samen met u een presentatie waar we het allerbeste van uw product naar voren brengen. 

Trainen

Huis Scherpenzeel is een prachtig gelegen kasteel, omgeven door een schitterend park en daarmee de perfecte locatie voor een succesvolle training. Een locatie in het groen waardoor u en uw gasten er echt even uit zijn en kunnen focussen op het doel van de training. Onze medewerkers staan klaar om u volledig te ontzorgen en samen zetten we uw wensen om in een passend programma. 

Bedrijfsfeest

U wilt uw medewerkers en uw klanten af en toe in het zonnetje zetten. Dat doet u natuurlijk op een toplocatie. Op Huis Scherpenzeel zijn de mogelijkheden eindeloos, staat onze service bijzonder hoog in het vaandel en is de sfeer gegarandeerd goed. Het Huis is de hele avond exclusief voor u, dus nodig al uw medewerkers uit en geniet samen van een spetterend feest. 

Netwerkbijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Eindejaarsfeest

Wat is er sfeervoller dan de kerstdagen starten met een feestelijk kerstfeest, kerstdiner of walking diner voor uw zakelijke relaties of collega’s? Huis Scherpenzeel toveren we om in winterse sferen. De fakkels branden, de kerstbomen tuigen we op en ons team staat klaar om uw gasten te laten genieten van een heerlijke avond. 

Culinair

Van luxe diners voor 120 personen tot fine dining voor 20 personen. Ons keukenteam van restaurant Bentinck voorziet ook in de culinaire invulling van Huis Scherpenzeel. We koken op topniveau, waarbij de chefs zich laten inspireren door de Franse keuken, de seizoenen en de groenten uit de moestuinen van het kasteel.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Ruimtes

Huis Scherpenzeel is een statig 16e-eeuws kasteel omringd door een park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een prachtig gazon. Het kasteel is recent heringericht en bestaat uit vijf unieke, stijlvolle ruimtes. Het kasteel is altijd exclusief voor u en uw gezelschap.  

Wanneer je Huis Scherpenzeel, kom je terecht in de ontvangstruimte met een bar
Ontvangst
Om de cirkel af te maken, kom je vanuit de Parkkamer in de Lounge terecht. Hier staan hoge tafels waar je aan kan kletsen en borrelen. Wanneer je door de volgende deur loopt, sta je weer in de ontvangstruimte bij de bar
Lounge
De Parkkamer is de grootste ruimte in Huis Scherpenzeel en wordt vaak gebruikt om te dineren of voor een feest.
Parkkamer
Als je door de Salon gaat, kom je uit in de Gouden Kamer. In deze kamer kan het bruidspaar zich terugtrekken of kunnen gasten werken na een vergadering.
Gouden Kamer
Aan de bar grenst de Salon. Deze ruimte dient als standaard voor de ceremonie, maar het kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt
Salon

Bij binnenkomst betreedt u aan de voorzijde van het huis de bar. Een lichte ruimte dankzij de grote raampartijen. Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en aan de voorzijde van het huis vindt u naast de bar ook de Salon en de Lounge. 

Aan de waterkant liggen de Parkkamer en de Gouden kamer die perfect in te zetten zijn als subsessie-ruimtes, maar ook bijvoorbeeld voor een diner. De ruimtes samen zijn geschikt voor circa 130 personen.  

Huis Scherpenzeel beschikt over een professionele geluidsinstallatie met microfoon, plasmascherm en gratis Wifi.  

TheaterBorrelInformeel dinerDinerFeest
Huis Scherpenzeel5013012045120

* Wilt u meer gasten nodigen? We kunnen ruimtes aan elkaar schakelen en laten u graag onze mogelijkheden zien. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Parktuin

Huis Scherpenzeel wordt omgeven door een schitterend park met vijvers en eeuwenoude bomen. De perfecte plek om bij mooi weer buiten te borrelen of ideaal voor een buitenactiviteit voor een welkome onderbreking bij een vol dagprogramma.  

Wij willen u en uw gasten 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat we doen.

Maak een offerte

Bent u op zoek naar inspirerende en bijzondere locatie voor uw zakelijke evenement in Midden-Nederland? Maak zelf vrijblijvend een offerte voor uw bijeenkomst op Huis Scherpenzeel.

Veelgestelde vragen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp