Trouwlocatie kasteel Amerongen

Romantische trouwlocatie

Op zoek naar de perfecte achtergrond voor jullie ja-woord? Veel stellen dromen van een locatie die hun liefde weerspiegelt. Een romantische trouwlocatie biedt dat decor!

Bekijk onze locaties
Bezegeling van de liefde

Is het hoogtepunt van jullie dag de entree in de kerk? Het aansnijden van de bruidstaart? Of de langverwachte openingsdans? Het is belangrijk dat de plek waar jullie liefde bezegeld wordt, bij jullie past. Een romantische trouwlocatie biedt een samenspel van verschillende elementen, waarin liefde en verbondenheid centraal staan. Precies de ambiance die je op jullie bruiloft wilt.

Onze romantische trouwlocaties zijn Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Omgeven door natuurlijke schoonheid, verhogen zij moeiteloos de romantiek.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Koninklijke pracht en praal

Een romantische trouwlocatie is een plek die natuurlijke schoonheid, intimiteit en exclusiviteit combineert. Het biedt een schilderachtige setting die jullie liefde benadrukt en harten raakt. Een voorbeeld van zo’n omgeving is een kasteel of landhuis met parktuin. Het straalt ouderwetse charme uit die de romantiek versterkt.

Met haar historische grandeur en sprookjesachtige ambiance biedt een landgoed een tijdloze achtergrond voor een bruiloft. De elegante zalen, weelderige tuinen en adembenemende uitzichten zorgen voor een gevoel van koninklijke pracht. Precies wat wij mee willen geven: ‘Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.’

Dat zit wel goed, op een locatie als Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter, die we naar smaak kunnen inrichten. Het gaat om de details. En laat dat nou net onze specialiteit zijn.

Tot in de puntjes geregeld

Samen geven wij jullie mooiste dag vorm. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Van styling tot catering. We zorgen voor een programma, dat bij jullie wensen aansluit. Daarin werken we samen met partners en zetten we ons eigen team in. Met bepaalde elementen maak je het (nog meer) eigen. Zo speelt muziek een cruciale rol in het opbouwen van een romantische sfeer. Of het nu live is of niet. Zachte, liefdevolle melodieën of nummers met een speciale betekenis kunnen emoties versterken.

De romantische sfeer bereikt zijn hoogtepunt, tijdens het gouden uur. De stand van de zon op dat moment zorgt voor een zachte, warme gloed. Het geeft de romantische trouwlocatie een dromerige uitstraling. Vergeet niet om dan wat plaatjes te laten schieten.

zakelijk bedrijfsfeest Leeuwendaal Buitenplaats Sparrendaal
Creatieve contentspecialist /Social media marketeer
Muziek entertainment

Locatie met persoonlijke betekenis

Vinden jullie het lastig om een locatie te kiezen? Het is belangrijk dat het goed voelt. Als een locatie persoonlijke betekenis voor jullie heeft, schept dat verbondenheid. Precies wat je op je trouwdag wilt ervaren. Kom gerust langs voor een bezichtiging in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg of Scherpenzeel.

Onze romantische trouwlocaties stralen rust en sereniteit uit. Ook omdat ze die dag exclusief voor jullie zijn. Die privacy waarderen veel koppels. Het stelt jullie in staat om in het moment te zijn. Jullie dag te delen met geliefden, in een omgeving die veilig en vertrouwd aanvoelt. Daar zetten wij ons graag voor in!

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp