Joram en Pauline 12,5 jaar getrouwd

Trouwen bij Leersum

Is Leersum de plek waar jullie herinneringen koesteren, of de locatie waar jullie toekomst samen begint? Dan is trouwen in of bij Leersum vast een droom. Welkom op onze trouwlocaties in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel!

Bekijk onze locaties
Trouwen bij Leersum

Leersum is een prachtige plek, omringd door het uitgestrekte en gevarieerde landschap van de Utrechtse Heuvelrug. Ook het culturele erfgoed van het dorp is groot. Zijn jullie gecharmeerd van Kasteel Broekhuizen? Het is een van de historische hoogtepunten van Leersum. De vergelijking met Kasteel Amerongen is zo gemaakt. Dat ligt op een steenworp afstand én daar kun je trouwen.

Naast deze trouwlocatie bij Leersum, behoren ook Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel tot de mogelijkheden. Elk met hun eigen charme, maar alle drie hebben ze een centrale ligging, serene sfeer en natuurlijke schoonheid. Als dat geen droomlocatie voor een bruiloft is!

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op 5 minuten rijden van Leersum, vindt u Buitenplaats Amerongen.

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 15 minuten rijden van Leersum, vindt u Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op 15 minuten rijden van Leersum, vindt u Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwlocatie bij Leersum

‘Wil je met mij trouwen?’ Wat een magisch moment, zo’n huwelijksaanzoek. Tijdens jullie bruiloft mag je nog een keer volmondig ‘ja’ zeggen. Misschien staat jouw Pinterestbord al vol met save-the-date kaarten, bloemstukken of bruidsjurken. Elk stel heeft hun eigen idee bij een bruiloft. Bij ons krijgen jullie alle ruimte om jullie trouwdag vorm te geven.

Wordt het groots en uitgebreid, of juist klein en intiem? Wat jullie voorkeur ook is, het wordt sowieso een prachtige dag. Zolang het bij jullie past, is het goed. Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn officiële trouwlocaties bij Leersum. Je kunt er het burgerlijk huwelijk afsluiten. Willen jullie ook graag in de kerk trouwen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Twijfelen jullie over de beste trouwlocatie bij Leersum? Breng ons eens een bezoekje. We geven jullie graag een rondleiding en vertellen meer over de mogelijkheden.

Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal

Mogelijkheden bij Swijnenburg

Willen jullie de hele dag op onze locatie doorbrengen? Dat kan! Het imposante Kasteel Amerongen, statige Huis Scherpenzeel en het sfeervolle landgoed Sparrendaal vormen het perfecte decor voor jullie bruiloft. Van een bruidsreportage voor het kasteel tot een walking dinner in de parktuin.

Willen jullie graag in de buurt overnachten? Styling en decoratie in een bepaald thema? Of specifieke muziek tijdens het feest? Ook daarin denken wij graag mee. Samen met onze partners willen we jullie graag ontzorgen. Dat doen wij tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf. De locatie is exclusief gereserveerd voor jullie. Ook dat maakt onze trouwlocatie bij Leersum uniek.

Kiezen jullie ervoor om te trouwen bij Leersum, op een van onze locaties? Het wordt een prachtige dag, die perfect bij jullie past. Daar zijn wij van overtuigd. Where moments become memories.

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp