Luxe trouwlocatie

Gaan jullie trouwen? Dat mag best een beetje over the top zijn. Je doet het tenslotte maar één keer in je leven. Waan je in een sprookje op onze luxe trouwlocaties!

Bekijk onze locaties
Onvergetelijke ervaring

Jullie bruiloft vieren op een luxe trouwlocatie: dat staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Niet alleen voor jullie, maar ook voor de gasten. Een luxe trouwlocatie maakt indruk en laat een blijvende herinnering achter.

Onze luxe trouwlocaties bieden de gelegenheid om jullie trouwdag te vieren op een manier die jullie stijl en smaak tot uiting brengt. Een prachtige omgeving, stijlvol interieur en topservice komen samen op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Prestigieus landgoed

Wat kenmerkt een luxe trouwlocatie? Dat begint bij een exclusieve locatie en eindigt bij uitzonderlijke service. Onze luxe trouwlocaties bevinden zich op unieke plaatsen in Midden-Nederland. Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn prestigieuze landgoederen én officiële trouwlocaties.

Ze bestaan uit meerdere ruimtes, waar jullie gedurende de dag kunnen vertoeven. Elk met een eigen karakter, maar allemaal hebben ze een indrukwekkende architectuur en stijlvol interieurontwerp. De ruimtelijke zalen, sierlijke tuinen en verfijnde details stralen een gevoel van grandeur uit. Ontvang gasten in de bar, breng een toost uit in de parktuin en houd een borrel in het Koetshuis. Er zijn ook kamers, waarin jullie je samen even terug kunnen trekken.

Exclusief voor jullie

Elke luxe trouwlocatie van Swijnenburg is voorzien van de gebruikelijke voorzieningen, zoals moderne geluids- en lichtsystemen. Daarnaast hosten we slecht één evenement per dag. De locatie is exclusief gereserveerd voor jullie. Ook ons team staat de hele dag klaar voor jullie gezelschap. Elk aspect van jullie bruiloft plannen we met de grootste zorg en aandacht. Van bloemarrangementen tot de tafelschikking.

Willen jullie graag overnachten in een bruidssuite? Een knallende afsluiter met een DJ? Of een backdrop waar je ‘u’ tegen zegt? Wij maken het graag werkelijkheid. Alleen het allerbeste voor jullie gezelschap!

Culinair hoogstandje

Eén van de belangrijkste elementen op een luxe trouwlocatie, is de catering. Willen jullie graag een klassiek 3-gangen menu? Dat is bij ons een culinair hoogstandje. Elk seizoen serveren we andere gerechten, gemaakt van verse ingrediënten. Andere bruidsparen kiezen voor een dinerbuffet, Big Green Egg barbecue of picknick.

Vieren jullie het huwelijk in een intieme setting? Dan kunnen we zelfs de ‘Chef’s Table’ voor jullie realiseren, met direct uitzicht op de keuken. Hoe origineel is dat! Welke culinaire ervaring jullie ook kiezen, we zorgen altijd voor keurig gedekte tafels. Inclusief fonkelend glaswerk en bestek. Natuurlijk houden we ook rekening met dieetwensen.

Benieuwd naar onze luxe trouwlocatie? We maken graag kennis met jullie! Kom de sfeer eens proeven in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg of Scherpenzeel. We zetten alles op alles om jullie een exclusieve, persoonlijke en onvergetelijke ervaring te bieden. Daar vertellen we graag meer over.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp