Bijzondere trouwlocaties

Drie prachtige trouwlocaties centraal gelegen in Nederland

Bekijk onze locaties

Zijn jullie verloofd? Gefeliciteerd! De zoektocht naar jullie perfecte trouwlocatie kan beginnen. Bedenk samen hoe jullie droombruiloft eruitziet. Is dat een intiem huwelijk met jullie dierbaarste vrienden en familie? Of liever een groots huwelijk met iedereen erbij? Willen jullie een zomerbruiloft of liever een bruiloft in winterse sferen. Op de bijzondere trouwlocaties van Swijnenburg is alles mogelijk!

Geef elkaar het ja-woord op een van de authentieke locaties van Swijnenburg: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Deze bijzondere trouwlocaties zijn centraal gelegen in Nederland. Stuk voor stuk officiële trouwlocaties waar jullie hele dag kan worden gevierd. Van ontvangst, ceremonie tot spetterend feest.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Buiten trouwen
Onze bijzondere trouwlocaties zijn omringd door prachtige landgoederen, tuinen en parken waardoor er naast binnen, bij mooi weer ook buiten getrouwd kan worden. Trouw buiten bijvoorbeeld in de prachtige tuinen van Buitenplaats Amerongen met historische panden op de achtergrond. Of geniet van de natuur die jullie omringd in de parktuin van Buitenplaats Sparrendaal. En ook Huis Scherpenzeel heeft haar charmes met een prachtig park om het landhuis met eeuwenoude loofbomen. Stuk voor stuk bijzondere trouwlocaties met vele mogelijkheden.

Ontzorgen
Naast een bijzondere locatie die bij jullie wensen past, zullen we jullie en jullie gasten gedurende de dag ook op culinair gebied compleet ontzorgen. Van kleine hapjes tot een compleet huwelijksdiner. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt en jullie alleen maar hoeven te genieten!

Where moments become memories
Trouwen op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal staat voor een onvergetelijke dag waarin wij er alles aan doen om het voor jullie als bruidspaar en jullie gasten tot in de finesses te laten slagen!

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp