Trouwlocatie bij Rhenen

Hoe ziet jullie ideale trouwlocatie bij Rhenen eruit? Als je denkt aan een klassiek kasteel, uitgestrekt landgoed of weelderige parktuin, dan zit je bij ons goed!

Bekijk onze locaties
Trouwen bij Rhenen

Rhenen ligt prachtig verscholen in het hart van Nederland. Omgeven door robuuste bossen, de kronkelende rivier de Rijn en de schilderachtige valleien van de Utrechtse Heuvelrug. Is dit de plek waar waardevolle herinneringen liggen, of wordt het de start van jullie gezamenlijke toekomst? Dan is trouwen in of bij Rhenen een droom die uitkomt.

Onze trouwlocaties liggen net zo centraal als Rhenen zelf. Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal zijn ultieme locaties voor een sprookjesachtige trouwdag. Niet alleen vanwege hun schoonheid, maar ook omdat wij er alles aan doen om jullie compleet te ontzorgen. Jullie bruiloft wordt een dag om nooit te vergeten, en wij zetten ons daarvoor graag in.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op 15 minuten rijden van Rhenen, vindt u Buitenplaats Amerongen.

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 30 minuten rijden van Rhenen, vindt u Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op 30 minuten rijden van Rhenen, vindt u Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwlocatie bij Rhenen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu is het moment om de bruiloft van jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Misschien ben je al geïnspireerd door prachtige Pinterestborden, vol romantische dinertafels, extravagante bruidstaarten en betoverende styling. Ieder bruidspaar is uniek, en bij ons is er alle ruimte voor jullie wensen, voorkeuren en stijl.

Of jullie nu dromen van een groots opgezette bruiloft of een meer ingetogen ceremonie; alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat de dag weerspiegelt wie júllie zijn. Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn officiële trouwlocaties waar jullie burgerlijk kunnen trouwen, met genoeg prachtige kerken in de omgeving.

Zijn jullie benieuwd naar onze trouwlocaties bij Rhenen? Kom gerust langs voor een bezichtiging om te ontdekken of het bij jullie past. We vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden en geven natuurlijk een rondleiding.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
Creatieve contentspecialist /Social media marketeer
Trouwen kasteel

Mogelijkheden bij Swijnenburg

Het imposante Kasteel Amerongen, statige Huis Scherpenzeel en sfeervolle landgoed Sparrendaal zijn het ideale decor voor jullie bruiloft. Je kunt er jullie hele trouwdag organiseren. De klassieke zalen zijn perfect voor het ceremoniële ja-woord, terwijl onze parktuinen zich lenen voor een zittend diner, buffet of barbecue. En voor de feestavond bieden onze moderne bar, salon en lounge alle gelegenheid om te dansen en te borrelen.

We werken ook samen met partners voor de bruidstaart, fotografie en styling. Niets is te veel gevraagd. En het mooiste is: op jullie dag is de locatie exclusief van jullie. Geen andere bruidsparen of gasten die de aandacht afleiden. Ook dat maakt onze trouwlocaties bij Rhenen uniek.

Kiezen jullie ervoor om te trouwen bij Rhenen, op een van onze locaties? Dan garanderen wij jullie een dag vol liefde, natuur en authenticiteit. Where moments become memories.

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp