Trouwlocatie kasteel Amerongen

Beste trouwlocatie

De beste trouwlocatie? Dat is een trouwlocatie die bij jullie past. Waar jullie als bruidspaar een onvergetelijke dag beleven.

Bekijk onze locaties
Buiten trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Uniek canvas

Stel je voor, jullie geloften uitspreken onder de ritselende bomen van een romantisch park. Een plechtigheid in een historische setting, waar al eeuwenlang het ja-woord klinkt. Of jullie liefde vieren bij een kasteel met koninklijke grandeur, omgeven door weelderige tuinen.

Wat spreekt jullie het meeste aan? Elke trouwlocatie biedt een uniek canvas, waarop jullie liefdesverhaal zich ontvouwt. Wat de beste trouwlocatie is, is volledig afhankelijk van jullie voorkeuren, wensen en stijl. Er is geen goed of fout. Ga af op je gevoel.

Wij bieden drie trouwlocaties aan, elk met hun eigen charme. Historisch, maar toch modern. Royaal, maar ook intiem. Op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel realiseren wij graag jullie droombruiloft.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Persoonlijke keuze

Welke trouwlocatie de beste is, is heel persoonlijk. Waar de een kiest voor een uitbundig feest, waardeert de ander een intieme setting. Onze trouwlocaties hebben één gemene deler. Ze garanderen je van een romantische, historische omgeving. Zonder in te leveren op comfort. Proef de sfeer, door een bezoek te plannen. We nemen je graag mee door alle mogelijkheden. Een tipje van de sluier: dat zijn er véél!

Praktische elementen

Er is dus niet één ‘beste trouwlocatie’. Wel zijn er een aantal praktische elementen die een trouwlocatie ‘goed’ maken. Dat gaat bijvoorbeeld om de bereikbaarheid, faciliteiten en flexibiliteit. Voor onze trouwlocaties geldt, dat zij centraal gelegen zijn. Ze bevinden zich op de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van Nederland. Een ideale uitvalsbasis, als jullie gasten uit alle hoeken van het land komen.

Joram en Pauline 12,5 jaar getrouwd

Volledige ontzorging

Onze standaard is hoog. Wij doen er alles aan om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Daarbij ontzorgen we jullie graag volledig! Van het ontvangen van gasten tot het serveren van culinaire versnaperingen. Wij staan de hele dag voor jullie klaar.

Maar wij kunnen óók een rol spelen in de voorbereidingen van jullie grote dag. Bijvoorbeeld door de bruidstaart, fotoreportage of overnachting te regelen. Het is maar net, wat jullie nodig hebben. Kiezen jullie voor een beste trouwlocatie bij Swijnenburg, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor jullie open.

Intieme setting of groot gezelschap

We kunnen elke trouwlocatie inrichten, naar jullie smaak. Dat geldt voor de styling, maar ook voor de capaciteit. Gasten van je lijst moeten schrappen, omdat de locatie het niet toelaat, wil je natuurlijk niet. Daarom zijn onze locaties zo opgezet, dat je ruimtes met elkaar kunt combineren. Zo creëren we bij een klein gezelschap een intieme setting, maar is er ook de mogelijkheid om meer dan honderd gasten uit te nodigen, zonder dat je bruiloft massaal aanvoelt.

Ontdek tijdens een locatiebezoek wat voor jullie de beste trouwlocatie is. Wij horen graag van jullie!

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp