Trouwen bij een kasteel

Altijd al bij een kasteel willen trouwen? Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting!

Bekijk onze locaties
Buitenplaats Sparrendaal
Droomlocatie

Trouwen op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal staat voor een onvergetelijke dag. Op onze drie prachtige, stijlvolle trouwlocaties bij een Nederlands kasteel of landhuis ontzorgen wij jullie en jullie gasten. Met een groot of klein gezelschap.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op 12 minuten rijden van de binnenstad van Utrecht, vindt u Buitenplaats Amerongen.

De trouwlocatie bij Kasteel Amerongen is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance. Onze trouwlocatie bij Kasteel Amerongen biedt te perfecte setting voor jullie romantische bruiloft.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 20 minuten rijden van de binnenstad van Utrecht, vindt u Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op 24 minuten rijden van de binnenstad van Utrecht vindt u Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is als trouwlocatie smaakvol ingericht en dient als het perfecte toneel voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwlocatie kasteel

Trouwen bij een kasteel is een droom die uitkomt voor veel bruidsparen. Het majestueuze karakter van een kasteel als trouwlocatie creëert een sprookjesachtige sfeer die jullie bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. De eeuwenoude stenen muren en weelderige tuinen bieden het perfecte decor voor de speciale dag. We overtreffen verwachtingen, staan garant voor bijzondere ervaringen en creëren blijvende herinneringen.

Van een vorstelijk ontvangst in de salon tot een elegante ceremonie in de kasteeltuin. Onze locaties om te trouwen in een kasteel in Nederland bieden een scala aan prachtige settings. De romantiek van trouwen bij een kasteel gaat verder dan alleen de omgeving. Kastelen en landhuizen stralen geschiedenis en betovering uit, en het delen van geloften op een plek die al eeuwen getuige is geweest van liefde voegt een extra dimensie toe aan de ceremonie.

Kasteel trouwen
Trouwlocatie kasteel
Trouwen kasteel
Trouwlocatie kasteel Amerongen

Trouwen in de kasteeltuin

Een van de meest populaire plekken voor een huwelijksceremonie in een kasteel is de romantische kasteeltuin. Omgeven door bloemenpracht en weelderig groen, wordt de ceremonie een betoverende aangelegenheid. Het geluid van fluitende vogels en het zachte ruisen van de wind door de bomen voegen een vleugje natuurlijke sereniteit toe aan de viering van de liefde.

Geschikt voor elk gezelschap
Of het nu gaat om een intieme ceremonie in de tuin of een groots diner in het poortgebouw, trouwen bij een kasteel is een keuze die jullie en jullie gasten nog lang zal bijblijven. Het is een viering van liefde op een plek doordrenkt van geschiedenis en romantiek, en het markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van het paar, net als in een echt sprookje.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp