Originele trouwlocatie

Een originele trouwlocatie geeft een unieke touch aan jullie speciale dag, zolang het bij jullie past. Eén ding is zeker: het wordt een dag om nooit te vergeten.

Bekijk onze locaties
Vertel jullie liefdesverhaal

Wat is een originele trouwlocatie? Dat is heel persoonlijk. Wat de één bijzonder vindt, is voor de ander heel normaal. Het belangrijkste is dat het een locatie is die bij jullie past. Die jullie liefdesverhaal vertelt. Daarmee onderscheiden jullie je van de rest.

Wij bieden drie originele trouwlocaties aan: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Elke locatie heeft specifieke eigenschappen, die het karakter geven. Maar je kunt natuurlijk meer persoonlijke elementen toevoegen. Zo wordt jullie bruiloft zo origineel, en uniek, mogelijk!

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwen in de natuur

Stel je voor: bloemen die in bloei staan, bomen die wiegen in de wind en de zon die schijnt op jullie gezicht. Is dat geen prachtige omgeving om jullie geloften uit te wisselen? Buiten trouwen is erg in trek. En dat begrijpen wij goed. De natuur is een prachtig decor voor jullie bruiloft. Van ceremonie tot fotoshoot. Je hoeft er weinig aan toe te doen om een intieme sfeer te creëren.

Afhankelijk van het seizoen waarin je trouwt, kan de natuur een dynamische achtergrond bieden. Een herfstbruiloft met zijn rijke kleurenpalet, een winterhuwelijk in een besneeuwde omgeving, de frisse bloei van de lente of een zomerbruiloft onder de zon – elk seizoen biedt zijn eigen charme.

Bruiloft buiten vieren

Op al onze originele trouwlocaties kunnen jullie (een gedeelte van) de dag buiten doorbrengen. Bijvoorbeeld in de kasteeltuinen van Buitenplaats Amerongen. We beschikken over een paviljoentent in het voorjaar en de zomer. Aan de achterzijde van Buitenplaats Sparrendaal ligt ook een grote tuin. En Huis Scherpenzeel wordt omringd door zes hectare(!) park, met vijvers, loofbomen en een gazon.

Tip: vergeet geen gebruik te maken van natuurlijk licht. Het gouden uur is het meest fotogenieke moment van de dag. Het brengt een warme sfeer met zich mee.

Trouwen bij een kasteel

Een kasteel, landhuis of monumentaal pand biedt een sfeervolle setting voor een huwelijk. Met recht een originele trouwlocatie, omdat het een vleugje geschiedenis en elegantie toevoegt. Dat geldt ook voor onze trouwlocaties. Die ademen historie, overal waar je kijkt.

Kasteel Amerongen is een rijksmonument. Het is altijd bewoond geweest door families van diplomaten, militairen en graven. Je kunt niet trouwen ín het kasteel, maar wel op de buitenplaats eromheen. Ook Buitenplaats Sparrendaal is een originele trouwlocatie. Zeker als je een kunstliefhebber bent. Het interieur bevat zowel 250 jaar oude kunst als hedendaagse werken. Huis Scherpenzeel stamt uit de 14e eeuw. Het is eeuwenlang eigendom geweest van, je raadt het al, familie van Scherpenzeel.

Jullie zijn niet het eerste koppel dat op deze originele trouwlocaties hun huwelijk viert, en zeker niet de laatste. Dat brengt een bijzondere sfeer met zich mee!

Locatiebezoek plannen

Zijn jullie benieuwd naar onze originele trouwlocaties? Plan een locatiebezoek in! We sparren graag met jullie over de mogelijkheden. En dat zijn er veel. Kan het feest jullie niet groot genoeg? Of zien jullie meer in een kleine bruiloft? Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Van catering tot styling.

Willen jullie écht een originele trouwlocatie? Personaliseer het dan met elementen die jullie verhaal vertellen. Dit kan variëren van een picknick-stijl receptie tot sterrenkijken in de late uurtjes. Als het maar bij jullie past. Samen stellen we het perfecte programma samen!

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp