Trouwlocatie bij Doorn

Willen jullie trouwen in of bij Doorn? Onze locaties liggen om de hoek! Ontdek de mogelijkheden bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel.

Bekijk onze locaties
Trouwen bij Doorn

Doorn is een aantrekkelijk plek, in de provincie Utrecht. De omgeving heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur én koninklijke connecties. De Duitse Keizer Wilhelm II heeft een tijdje in Huis Doorn gewoond. Dat matcht natuurlijk heel goed met ons motto ‘Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.’

Ben je gecharmeerd van Huis Doorn? Of bevind je je graag in de bosrijke omgeving? Dan zijn onze trouwlocaties bij Doorn helemaal jullie ding. Natuurlijk kun je trouwen ín Doorn, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om te trouwen bíj́ Doorn. Bijvoorbeeld op een van onze locaties: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op 15 minuten rijden van Doorn, vindt u Buitenplaats Amerongen.

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 10 minuten rijden van Doorn, vindt u Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op 20 minuten rijden van Doorn, vindt u Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwlocatie bij Doorn

Is jouw partner recent op één knie gegaan? Wauw, dat was vast een bijzonder moment! Misschien zijn jullie al druk aan het oriënteren op bruidstaarten, -fotografie en -kapsels. Hebben jullie een duidelijk beeld van hoe jullie trouwdag moet worden. Of ligt er nog veel open. Wij leren jullie wensen graag kennen. Bij elke bruiloft staat het bruidspaar centraal.

Kan het jullie niet glamoureus genoeg? Of hoeft het niet te overdadig? Het maakt ons niet uit, het gaat om jullie persoonlijkheid. Zolang dat er vanaf spat, is het goed. Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn officiële trouwlocaties. Het is toegestaan om hier voor de wet te trouwen. Een kerkelijk huwelijk is uiteraard ook mogelijk, er zijn veel opties in de buurt.

Wil je eens rondlopen op een van onze trouwlocaties bij Doorn? Proef de sfeer! Pas dan weet je of het bij jullie past. Plan gerust een locatiebezoek in. Je kunt ons al je vragen stellen.

Buitenplaats Amerongen restaurant Bentinck Cava
Muziek entertainment

Mogelijkheden bij Swijnenburg

Het imposante Kasteel Amerongen, statige Huis Scherpenzeel en het sfeervolle landgoed Sparrendaal vormen het perfecte decor voor jullie bruiloft. Verwelkom gasten in het Poortgebouw met een hapje en een drankje, onderteken de huwelijksakte in de Gouden Kamer met uitzicht op de parktuin en toost op jullie kersverse huwelijk met een borrel in onze paviljoentent.

Natúúrlijk is de omgeving belangrijk. Maar jullie ervaring wordt gevormd door meer dan dat. Wij zetten ons graag in om jullie dag zorgeloos te maken. Daarom kun je ons zoveel laten regelen, als jullie willen. Van fotoshoot in onze berceau (heggentunnel) tot bohemian styling met backdrop. Waar jullie ook voor kiezen, deze dag staat in het teken van jullie. De locatie is zelfs exclusief beschikbaar voor jullie gasten. Ook dat maakt onze trouwlocatie bij Doorn uniek.

Kiezen jullie ervoor om te trouwen bij Doorn, op een van onze locaties? Dat wordt een ongetwijfeld een liefdevolle dag. Eentje om nooit te vergeten. Where moments become memories.

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp