Trouwlocatie bij Zeist

Zijn jullie van plan te trouwen bij Zeist? Onze trouwlocaties liggen vlakbij Zeist. Omringd door sprookjesachtige kastelen, uitgestrekte landerijen of romantische parktuinen.

Bekijk onze locaties
Trouwen bij Zeist

Zeist ligt in het groene hart van de provincie Utrecht. Het wordt omgeven door de weelderige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Met uitgestrekte bossen, heidegrond en zandverstuivingen is Zeist een geliefde plek. Misschien ook wel door jullie. Omdat jullie hier opgegroeid zijn. Of er nieuwe herinneringen willen maken.

Net zo charmant als Zeist, zijn onze trouwlocaties. Deze bevinden zich vlakbij de ‘Slotstad’. Buitenplaats Sparrendaal ligt er praktisch naast, in Driebergen-Rijssenburg. Maar ook Buitenplaats Amerongen en Huis Scherpenzeel liggen binnen een straal van 25 kilometer. Elke locatie biedt een magische setting voor de dag van jullie leven.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op 30 minuten rijden van Zeist, vindt u Buitenplaats Amerongen.

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 10 minuten rijden van Zeist, vindt u Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op 30 minuten rijden van Zeist, vindt u Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwlocaties bij Zeist

Moet je nog steeds wennen aan de ring om je vinger? Het is toch echt zo, jullie zijn verloofd! Daarmee breekt een spannende, maar bovenal leuke tijd aan. Eindelijk kun je de bruiloft van jullie dromen realiseren. Laat je inspireren door de romantische setting van Zeist. Van betoverende dinertafels onder eeuwenoude bomen tot sprookjesachtige decoratie. Je Pinterestbord staat er vast al vol mee.

Droom je van een grootse bruiloft of intieme ceremonie? Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat het júllie dag is. Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn officiële trouwlocaties bij Zeist, om de huwelijksakte te ondertekenen. Het kerkelijk huwelijk kan ook in de buurt plaatsvinden.

Benieuwd of een van onze trouwlocaties bij Zeist bij jullie past? Dat ontdek je tijdens een locatiebezoek. We delen meer over de mogelijkheden en laten alle ruimtes aan jullie zien.

Mogelijkheden bij Swijnenburg

Wat komt er veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Vinden jullie niet? Juist daarom is het prettig als de locatie al vast staat. Het imposante Kasteel Amerongen, statige Huis Scherpenzeel en het sfeervolle landgoed Sparrendaal vormen het perfecte decor voor jullie bruiloft. Jullie kunnen er de hele dag vertoeven. Geef elkaar het ja-woord in de paviljoentent, geniet van speeches in de parktuin en borrel na in het Koetshuis.

Willen jullie alles uit handen geven? Geen probleem. Wij werken samen met partners, voor bijvoorbeeld entertainment, styling of decoratie. Of we schakelen een weddingplanner, trouwambtenaar of ceremoniespreker in. Waar jullie ook voor kiezen, wij staan voor jullie klaar. Met een heel team. De hele dag. Sterker nog, zelfs de trouwlocatie bij Zeist is exclusief gereserveerd voor jullie. Jullie komen niemand anders tegen. Ook dat maakt onze trouwlocaties bij Zeist uniek.

Kiezen jullie ervoor om te trouwen bij Zeist, op een van onze locaties? Dat belooft een dag vol liefde, schoonheid en charme. Where moments become memories.

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp