Trouwlocatie bij Houten

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie bij Houten? Als jullie graag willen trouwen bij een klassiek kasteel, op een uitgestrekt landgoed of in een weelderige parktuin, dan bieden wij de perfecte setting!

Bekijk onze locaties
Trouwen bij Houten

Houten ligt in het hart van Nederland. Omringd door uitgestrekte weilanden, kabbelende wateren en de stedelijke omgeving van Utrecht. Ben je er geboren en getogen? Of wordt het jullie toekomstige woonplaats? Dan begrijpen wij goed, dat je wilt trouwen in Houten. Of bíj́ Houten, want dat kan ook.

Net zo centraal als Houten, liggen onze trouwlocaties. Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal staan garant voor een sprookjesbruiloft. Niet alleen vanwege de prachtige locaties, maar óók omdat wij jullie volledig ontzorgen. Het is de dag van jullie leven, en wij maken het graag onvergetelijk.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

Op 30 minuten rijden van Houten, vindt u Buitenplaats Amerongen.

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 20 minuten rijden van Houten, vindt u Buitenplaats Sparrendaal.

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op 35 minuten rijden van Houten, vindt u Huis Scherpenzeel.

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwlocaties bij Houten

Zijn jullie verloofd? Van harte gefeliciteerd! Tijd om jullie droombruiloft vorm te gaan geven. Misschien staat jouw Pinterestbord al vol met inspiratie. Dromerige plaatjes, van lange dinertafels met jullie geliefden, een bruidstaart die te mooi is om op te eten en een styling waar je ‘u’ tegen zegt. Elk bruidspaar heeft zijn eigen stijl, wensen en voorkeuren. En daar is bij ons alle ruimte voor.

Droom jij van een uitgebreide bruiloft, met alles erop en eraan? Of hoeft het voor jullie niet té overdreven? Alles kan. Zolang het júllie dag is, is het zeker geslaagd! Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn officiële trouwlocaties. Je kunt er voor de wet trouwen. Willen jullie ook graag een kerkelijk huwelijk? Ook daar zijn voldoende opties in de buurt voor.

Zie jij jezelf al trouwen op een van onze trouwlocaties bij Houten? Breng gerust eens een bezoek, en ontdek of het iets voor jullie is. We leggen jullie uit wat er mogelijk is, en geven natuurlijk een rondleiding.

Mogelijkheden bij Swijnenburg

Je kunt jullie hele trouwdag op onze trouwlocaties bij Houten vieren. Het imposante Kasteel Amerongen, statige Huis Scherpenzeel en het sfeervolle landgoed Sparrendaal vormen het perfecte decor voor jullie bruiloft. De klassieke kamers lenen zich uitstekend voor het ceremoniële gedeelte van jullie dag. Lange tafels in de parktuinen zijn geschikt voor een gezeten diner, buffet of barbecue. En de voetjes gaan van de vloer in onze moderne bar, salon en lounge.

We kunnen zelfs partners inschakelen, die de bruidstaart, fotografie en styling regelen. Niets is ons te gek. En het beste komt nog: de locatie is op deze dag exclusief van jullie. Je komt geen andere bruidsparen of gasten tegen. Ook dat maakt onze trouwlocaties bij Houten uniek.

Kiezen jullie ervoor om te trouwen bij Houten, op een van onze locaties? Daar krijg je een dag gevuld met liefde, natuur en authenticiteit voor terug. Where moments become memories.

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp