Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Privéfeest op Huis Scherpenzeel

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie.

Mogelijkheden

Wij ontvangen kleine en grote gezelschappen voor een verjaardag, een familiedag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid en zetten uw wensen graag om in een passend programma. Of het nu gaat om een feestelijke lunch, een intiem diner of een feestavond, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke herinnering wordt! Terwijl u samen met uw gasten geniet van de prachtige ambiance, lekker eten én drinken, zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bij Swijnenburg willen we u graag ontzorgen en dit doen we mede met een culinaire invulling van hoge kwaliteit.
Private dining 

Een bijzondere gelegenheid vraagt om lekker eten en drinken. Geniet samen met uw gezelschap van onze culinaire mogelijkheden. Van een uitgebreid gezeten lunch in de Parkkamer tot een barbecue op het terras. Van een muzikale borrel tot een walking diner. We zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rij.  

Privéfeest

Heeft u een huwelijksjubileum in de planning, of bent u op zoek naar een privéfeestlocatie voor bijvoorbeeld een familiefeest, verjaardagsfeest of een andere feestelijke gelegenheid? Huis Scherpenzeel staat garant voor een stijlvolle omgeving, een verrukkelijke culinaire invulling en uitstekende service. 

High tea

We verwennen u en uw gasten graag met onze high tea. Tijdens de high tea serveren we diverse zoete en hartige gerechtjes en een selectie van de fijnste theesoorten. Gegarandeerd een middag culinair genieten op een prachtige locatie. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar. 

Familiedag

Een locatie gelegen midden in het land is vaak de ideale locatie voor een familiedag. Huis Scherpenzeel biedt, naast goede bereikbaarheid, een prachtige ambiance en vele culinaire mogelijkheden. Wij zetten uw wensen graag om in een passend programma en vertellen u alles over het huis en onze service. 

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Ruimtes

Huis Scherpenzeel is een statig 16e-eeuws kasteel omringd door een park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een prachtig gazon. Het kasteel is recent heringericht en bestaat uit vijf unieke, stijlvolle ruimtes. De bel-etage van het kasteel is altijd exclusief voor u en uw gezelschap.  

Wanneer je Huis Scherpenzeel, kom je terecht in de ontvangstruimte met een bar
Ontvangst
Om de cirkel af te maken, kom je vanuit de Parkkamer in de Lounge terecht. Hier staan hoge tafels waar je aan kan kletsen en borrelen. Wanneer je door de volgende deur loopt, sta je weer in de ontvangstruimte bij de bar
Lounge
De Parkkamer is de grootste ruimte in Huis Scherpenzeel en wordt vaak gebruikt om te dineren of voor een feest.
Parkkamer
Aan de bar grenst de Salon. Deze ruimte dient als standaard voor de ceremonie, maar het kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt
Salon
Als je door de Salon gaat, kom je uit in de Gouden Kamer. In deze kamer kan het bruidspaar zich terugtrekken of kunnen gasten werken na een vergadering.
Gouden Kamer

Bij binnenkomst betreedt u aan de voorzijde van het huis de bar. Een lichte ruimte dankzij de grote raampartijen. Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en aan de voorzijde van het huis vindt u naast de bar ook de salon en de lounge. Aan de waterkant liggen de Parkkamer en de Gouden kamer. De ruimtes samen zijn geschikt voor circa 130 personen.  

Informeel dinerDinerBorrelFeest
Huis Scherpenzeel12045130120

* Wilt u meer gasten nodigen? We kunnen ruimtes aan elkaar schakelen en laten u graag onze mogelijkheden zien. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Parktuin
Parktuin

Huis Scherpenzeel wordt omgeven door een schitterend park met vijvers en eeuwenoude bomen. De perfecte plek om bij mooi weer buiten te borrelen of ideaal voor een buitenactiviteit.  

Maak een offerte
Bent u op zoek naar een unieke locatie met binnen én buiten mogelijkheden? In het midden van Nederland? Maak zelf vrijblijvend een offerte voor uw privé feest in Huis Scherpenzeel.
Maak een offerte

Veelgestelde vragen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp