Lente bruiloft bij Swijnenburg

Bekijk onze locaties

Overwegen jullie een lente bruiloft? Bij Swijnenburg bieden wij prachtige locaties die perfect passen bij de frisse en romantische sfeer van het voorjaar. Onze historische locaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel, vormen elk een uniek decor voor jullie speciale dag, met prachtig onderhouden tuinen en sfeervolle ruimtes.

Locaties

Buitenplaats Amerongen is ideaal voor een lente bruiloft te midden van het frisse groen. De historische tuinen komen tot leven in het voorjaar. Kies voor een intieme ceremonie in de tuin, gevolgd door een receptie op het terras van het Poortgebouw. Of ga voor een diner onder een stijlvolle stretchtent op het gazon, met uitzicht op Kasteel Amerongen. Bij slecht weer bieden de binnenruimtes van het Poortgebouw en het Koetshuis een prachtig alternatief. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s en het pittoreske Amerongen voegt extra charme toe aan jullie dag.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg biedt een mix van historische grandeur en moderne gemakken. In de lente is de parktuin een mooie plek voor een buitenbruiloft. Jullie kunnen kiezen voor een ceremonie op het grasveld, omringd door lentebloemen. De grote salon biedt een stijlvolle achtergrond voor een receptie of diner, waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan dankzij de openslaande deuren naar het terras. Het terras zelf is ideaal voor een zonnige borrel met uitzicht op de tuin. Bij slecht weer kunnen jullie genieten van de sfeervolle binnenruimtes voor een gezellige en intieme viering.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Huis Scherpenzeel, een wit kasteel omgeven door een uitgestrekt park, is een ideale locatie voor een lente bruiloft. De lichte, stijlvolle binnenruimtes bieden een prachtig uitzicht op de natuur buiten en vormen een perfect decor voor een intieme en elegante viering. Jullie kunnen de ceremonie houden in een van de charmante binnenruimtes, gevolgd door een receptie op het terras of in de stijlvolle zalen van het kasteel

Trouwen in Huis Scherpenzeel

De perfecte lente bruiloft bij Swijnenburg
Een lente bruiloft bij Swijnenburg betekent elkaar het ja-woord geven te midden van bloeiende bloemen en zachte temperaturen. Ons ervaren team staat klaar om jullie te helpen bij het plannen van elke stap, zodat jullie huwelijksdag perfect verloopt. Van de ceremonie tot verfijnde culinaire ervaringen, wij zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Plan jullie locatiebezoek
Maak van jullie huwelijksdag een droom die uitkomt bij Swijnenburg en vier de liefde in de mooiste tijd van het jaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

bij een bruiloft hoort naast de gezelligheid, natuurlijk ook het moment vastleggen. En daar helpt een goede bruidsfotograaf zeker aan mee

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp