Trouwen bij Woudenberg

Ontdek deze trouwlocaties in de omgeving van Woudenberg

Bekijk onze locaties

Woudenberg is een charmant dorp in de provincie Utrecht, centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar. Het dorp is omgeven door prachtige natuur, ideaal voor wandelingen en fietstochten. Met zijn rijke geschiedenis en diverse monumenten biedt Woudenberg een sfeervolle setting voor bijzondere gelegenheden.

Willen jullie trouwen en zoeken jullie naar de perfecte trouwlocatie in de buurt van Woudenberg? Swijnenburg biedt een scala aan romantische trouwlocaties die aan al jullie wensen voldoen. Hieronder geven we een overzicht van drie prachtige locaties die Swijnenburg te bieden heeft.

Locaties

Op zo’n 20 minuten rijden vanaf Woudenberg ligt Buitenplaats Amerongen, een historische trouwlocatie die een romantische sfeer ademt. De locatie biedt verschillende historische panden voor ceremonies, zoals het Poortgebouw en het Koetshuis, evenals mogelijkheden om buiten te trouwen in de tuinen of onder een paviljoentent. Buitenplaats Amerongen is dan ook een ideale locatie voor zowel kleinschalige als grote gelegenheden. De combinatie van het kasteel en de kasteeltuinen vormt een prachtig decor voor jullie grote dag.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Gelegen in Driebergen-Rijsenburg, centraal in Nederland en goed bereikbaar vanuit Woudenberg, ligt Buitenplaats Sparrendaal. Dit unieke landgoed combineert historie en moderne faciliteiten perfect. Met klassieke sfeervolle ruimtes die naar jullie smaak kunnen worden ingericht, biedt Buitenplaats Sparrendaal een intieme setting voor jullie bruiloft. Het landhuis, met het eigentijdse interieur en de prachtige parktuin, is een ideale plek voor een onvergetelijke trouwdag.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Op slechts 6 kilometer van Woudenberg ligt Huis Scherpenzeel, een prachtig gerenoveerd landhuis met vijf stijlvolle ruimtes die een eigentijdse sfeer uitstralen. De verbondenheid van deze ruimtes zorgt voor een intieme ambiance, perfect voor jullie bruiloft. Het omliggende park biedt een mooie achtergrond voor jullie huwelijksceremonie of een ontspannen borrel in de buitenlucht. Huis Scherpenzeel is de ideale locatie voor een exclusieve en intieme bruiloft.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Ontdek de mogelijkheden
Bij Swijnenburg bieden we tal van mogelijkheden om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Onze locaties in de omgeving van Woudenberg, combineren historische charme met moderne gemakken. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie of een grootse viering op een historisch landgoed, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Laat Swijnenburg jullie helpen om jullie droombruiloft te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan een onvergetelijke trouwdag op een van onze prachtige locaties.

Ervaringen

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp